www.car.cz
 

Tiskový den na Nürburgringu odstartoval věhlasné klání
     21.7.2006 10:43 - tisková zpráva


S výjimkou Adama Lacka již dorazila na okruh Nürburgring, na kterém se tento víkend pojede Velká cena Německa, celá trucková špička. A také celá řada statistů, o jejichž řidičských „schopnostech“ se mohl dnes přesvědčit druhý jezdec průběžného pořadí Gerd Körber.
 
Jen díky svým mimořádným jezdeckým schopnostem totiž zabránil blížící se kolizi, která hrozila poničením jeho speciálu. „Aby mi někdo málem rozbil auto v rámci tiskového dne, to se mi ještě nestalo,“ kroutil Körber hlavou v depu. „Ten hoch by měl asi ještě hodně potrénovat,“ řekl posléze na adresu jezdce, který ho ukázkově „zavřel“ v rozporu se zdravým rozumem v jedné ze zatáček.

Tiskový den si „užívá“ i druhý jezdec týmu Buggyra International Racing System David Vršecký. Jeho jízdy se zástupci sedmé velmoci zatím probíají bez sebemenšího incidentu, závodní speciál zatím na rozdíl od Nogara ještě nevzplál.
 
„Dost bylo ohně, stačí, že jezdíme v totální výhni. Musím říct, že novináře celkem obdivuji. Nechat se vozit v takovém dusnu. Vypadá to ale, že se meteorologové trefili, pomaluje se objevují mraky,“ řekl Vršecký, který dnešní press day pojal tak trochu jako volný trénink. „Není to úplně ono, ale člověk si může tu a tam vyzkoušet některé věci. Až na to vedro zatím pohoda.“

Konec dnešního tiskového dne je ohlášen na 16:00 hod. Poté bude následovat podle slov týmového manažera Standy Dvořáka běžná údržba vozů. Zítra se pak již pojedou volné tréninky.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   MS enduro 2006 v Kanadě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose