www.car.cz
 

Lacko z Mostu neodjel: Po závodech se ještě testovalo
     1.9.2006 11:21 - tisková zpráva


Tým Stanislava Matějovského využil přítomnosti prakticky veškeré zavodní techniky na mosteckém okruhu a ještě v pondělí 28.8.2006, těsně po závodech konaných v rámci víkendové MATDOR CZECH TRUCK PRIX 2006, se uskutečnila řada testovacích jízd.

"Testovali jsme zejména se závodním tahačem MAN. Důvodem byla nová série pneu Good Year nasazená poprvé právě na pátém podniku FIA European Truck Racing Cupu v Mostě. Cílem bylo získání maxima zkušeností s těmito pneu před posledními třemi závody, které se pojedou v závěru sezóny v Zolderu, Jaramě a Le Mans", řekl po testování technický manager týmu Roman Seidl.

Během testování využili někteří z jezdců nabídky týmu vyzkoušet si některé závodní vozy. Za volantem trucku se tak na chvíli objevil například Štefan Rosina nebo Jiří Janák. Závodní octavii zase vyzkoušel Jirka Skula. Jízda v trucku Adama Lacka se setkala také s velkým zájmem maďarských jezdců Szobi Balasze a Jobbagy Ákose, známých z Dakarské rallye.

 

PR

 

http://www.csms.cz/


 
 
Fotogalerie:   Nedělní závod trucků v Mostě - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose