www.car.cz
 

Buggyra zve do Bratislavy na výstavu Sport 2007
     21.1.2007 11:17 - tisková zpráva


Čas do testování nového speciálu, které má podle původních předpokladů probíhat na počátku února tráví pilot týmu Buggyra International Racing Systém David Vršecký plněním marketingových závazků. Proto dnes odjel do Bratislavy na čtvrtý ročník Mezinárodní výstavy Sport 2007.
 
„Jedná se o akci, na kterou nás pozvala společnost Nutrend, která patří mezi naše klíčové partnery,“ prohlásil pátý muž posledního evropského šampionátu. „Nutrend mi dodává potravinové doplňky, jejich expert Petr Havlíček pro změnu připravil jídelníček.
 
I když jsem se ještě před pár lety díval na zdravou výživu poněkud spatra, dnes jsem tomu celkem propadl,“ doplnil Vršecký, který od začátku roku pilně navštěvuje posilovnu a chystá se vyzvat svého nového stájové druha Markuse Bosigera na utkání ve squashi.
 
Do slovenské metropole jede nejen za účelem prezentace firmy a trucku. „Před několika lety jsem spadl na motorce a od té doby mám problémy s kolenem. Proto delší dobu sháním ortézu, které by mě neomezovala v pohybu a zároveň držela koleno ve správné poloze. Jsem věčný hledač a věřím, že kdo hledá, najde. Kromě se věnuji wakeboardingu, takže se podívám po nějakém prkně.“

Veletrh probíhá do neděle 21. ledna, v bratislavském kongresovém centru Incheba. Stánek společnosti Nutrend a závodní speciál Buggyra naleznete v pavilonu D2.
 
BUggyra

 
 
Fotogalerie:   Jänner Rally 2007, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose