www.car.cz
 

Buggyra na středu chytá poslední testování
     27.4.2010 23:43 - tisková zpráva


Chystá se poslední testování!

Na středu 12. května naplánovalo vedení týmu Buggyra International Racing System poslední testování před zahájením nové sezóny.
Testovat se bude po dobu šesti hodin na okruhu v Mostě s cílem závěrečné prověrky před úvodním závodem sezóny v Misanu.

"Od samotného začátku jsme měli jasno ohledně finálního stavu. Všechna dosavadní testování dopadla podle očekávání dobře," potvrdil dnes David Vršecký. Přesto má jak on, tak mechanici o zábavu postaráno. "Rozhodli jsme se udělat dosti podstatné změny na obou nápravách. Déle bych to nechtěl rozvádět. Snad jen tolik, že se současným stavem jsme spokojeni, nikdy však není tak dobře, aby nemohlo být ještě lépe. Pokud to nevyjde, vrátíme se k současné verzi."

Přestože do začátku letošního šampionátu zbývá něco málo přes měsíc, nemá týmové vedení jasno v otázce druhého jezdce. Na konci minulého týdne ovšem padlo údajně jméno Angličana Stuarta Olivera. Informace o možném angažování mistra Evropy z roku 2004 nebyla zatím potvrzena.

 

Tag Heuer Carrera Calibre 16 Replica

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   David Vršecký na druhý pokus překonal další tři světové rekordy, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose