www.car.cz
 

Vršecký se po Dakaru zapojil do dění v Buggyra Technology Centru
     18.1.2011 12:47 - tisková zpráva


Práce na podvozku pokračují

Přestože si David Vršecký zkrátil pobyt na Dakaru oproti původním předpokladům o týden, zapojil se vzápětí po svém příletu do dění v Buggyra Technology Centru.
"Původně jsem měl v plánu odpočívat o něco dále, organismus se však přizpůsobil českému klimatu v kratší době, než jsem předpokládal. A tak jsem vyrazil do BTC. A s potěšením konstatoval, že po dobu naší nepřítomnosti fungovalo a funguje vše na plný plyn," popsal David konec minulého pracovního týdne.

 Stavba na závodním speciálu pro sezónu 2011 postupuje podle slov dvojnásobného mistra Evropy zcela podle původních předpokladů. "Do ledna chceme mít kompletně připravený podvozek. Poté přijde na řadu lakovna a stavba prvního auta."

Na únor plánuje vedení týmu první testování. Vzhledem k domácím klimatickým podmínkám je zřejmé, že k úvodní letošní prověrce nového závodního speciálu dojde v zahraničí. "Je to tak. Budeme testovat mimo Česko ještě s jedním závodním týmem. Nic víc bych k tomu ale neřekl," dodal David lakonicky.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Obě havarované zelené Tatry CDT jsou již v přístavu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose