www.car.cz
 

KW Berg-Trophy International 2007 startuje v Násedlovicích
     12.4.2007 19:45 - tisková zpráva


6°SLOVÁCKÝ KOPEC ELEKTRO KVART NÁSEDLOVICE

Tento víkend se uskuteční první závod mezinárodního seriálu KW Berg-Trophy International 2007 na trati v Násedlovicích. V seznamu přihlášených i po mnoha omluvenkách je stále 150 jezdců z České republiky, Slovenska a Polska.

Náhradníci proto ať sledují pozorně web do pátku rána, kdy proběhne poslední
aktualizace přihlášených nebo ať přímo kontaktují pořadatele (S.Firtl
+420608744748). Upozorňujeme jezdce, že trať bude v pátek od 8,00 uzavřena
pro čtyřstopá vozidla. Do depa se dostanou přes obec Karlín nebo přímo od
Násedlovic.

Automobily na uzavřenou trať nesmí, jezdci hrozí diskvalifikace. Technické a administrativní přejímky začínají v pátek od 15,00 na KD Násedlovic, v sobotu a neděli ráno od 6,00 do 7,00. Před kulturní dům je nutné přistavit všechny závodní vozy mimo těch, které prošly bez závad technickou přejímkou v Újezdu u Brna.

První tréninkové jízdy započnou po oba dny od 8,00 hod. Výsledky všech jízd budou ON-LINE k dispozici na webu v sekci Násedlovice. Jezdcům bude nově měřen i mezičas na trati těsně před "vracákem". Startovné na jeden den je 1000 Kč. K dispozici bude opět požární technik, který jezdcům zkontroluje, popřípadě vymění povinný hasící přístroj.

-sfi-

 

více viz : www.slovackykopec.cz


 
 
Fotogalerie:   Brněnský drak v momentkách Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose