www.car.cz
 

Přihlášky do KW Berg-Trophy 2008 od soboty na webu
     28.11.2007 11:02 - tisková zpráva


V sobotu 1. 12. 2007 v 0,00 hodin bude spuštěn na www.berg-trophy.cz systém přihlášek do mezinárodního seriálu v závodech automobilů do vrchu KW Berg-Trophy International a Regional 2008. Zájemci o start musí vyplnit kompletní přihlášku a určit si své startovní číslo. Jezdci na 1.-10. místě v absolutním pořadí sezóny 2007 musí vyplnit startovní čísla dle pořadí. Po přihlášení přijde jezdci mailem jako potvrzení přijetí, převodní příkaz s údaji o platbě vstupního poplatku do seriálu, který musí zaplatit nejpozději měsíc od podání přihlášky.

Souběžně s přihláškou do seriálu se může jezdec přihlásit i do několika trofejí a cupů. Pouze do SVC Team Cupu, Igol Cupu a Matador Cupu musí jezdec vyplnit přihlášku zvlášť, která je rovněž umístěna na webové stránce. Do SVC Team Cupu není nutné hned přihlašovat všech 5 jezdců konkrétního týmu, ale je možné je doplnit průběžně. Tým tvoří minimálně dva jezdci. Zájemci o start mají možnost se do KW Berg-Trophy, trofejí a cupů přihlásit nejpozději do 31. 3. 2008.

Zároveň jim bude přidělena Priorita B, mimo 100 jezdců, kteří si loňskými výsledky zajistili Prioritu A. Jezdcům přihlášených do seriálu po 31. 3. 2008 přímo na závodech nebude přidělena žádná Priorita a tudíž budou na všech závodech vedeni v seznamu přihlášených vždy až za jezdci Priority A i B.

Jezdci Priority A mají vždy v přihláškách přednost před ostatními přihlášenými až do uzávěrek přihlášek na jednotlivé závody.

Současně bude zveřejněn i kalendář KW Berg-Trophy International, který bude mít 10 závodů na území České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska a KW Berg-Trophy Regional s 5-ti závody pouze na Moravě. Jezdci přihlášení do seriálu obdrží při svém prvním startu v seriálu svá startovní čísla, průkaz sportovního vozu, identifikační čip jezdce a povinné nálepky na vozy.

Místa na nálepky budou včas upřesněna. Jezdci, kteří budou mít velká startovní čísla na dveřích vyrobena dle vzoru i s logem seriálu, nemusí instalovat na okna malá laminovaná čísla. Vzor startovních čísel bude včas na webových stránkách. Na těchto stránkách v sekci Kontakty budou rovněž jména kompetentních osob, na které se můžou jezdci vždy obrátit s otázkami souvisejícími s jejich činností v seriálu.

 

www.berg-trophy.cz


 
 
Fotogalerie:   MM Racing na závěr sezóny v Dubaji, foto týmu Karel Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose