www.car.cz
 

Skvěle obsazenému ECCE homo kraloval Lionel Régal
     2.6.2008 17:37 - Pavel Jelínek


ECCE HOMO PRO RÉGALA

  

Dlouho očekávaný start francouzské hvězdy na legendárním kopci u Šternberka

přišel tento horký víkend a očekávání se naplnilo. Lionel Régal si poradil s kompletním

polem svých přímých konkurentů v třílitrových formulích a už pří svém prvním startu na ECCE HOMO se dostal na úroveň traťového rekordu.

 

Závod byl silně poznamenán neobyčejným počtem technických problémů na trati, když  docházelo k přehřívání aut, únikům oleje na trať v rozsahu , který  se obtížně odstraňoval obvyklými prostředky.

 

Pro vytvoření obrázku : spotřeba materiálů na ošetření vozovky – 13 metráků za víkend. Zvládat takové problémy se dalo jen za  cenu časového skluzu, kdy zdržení skutečně narůstalo v řádech hodin a s ním i obecná nervozita.

 

Základní podmínka bezpečnosti byla v současné situaci prioritní. Na druhé straně se podařilo hned v několika třídách stanovit nové rekordy, a havárie byly jen drobného rozsahu.

 

Dařilo se především Vaškovi Janíkovi, Danu Michlovi, Mirkovi Jakešovi - jeli na vítězství ve třídách a to se jim povedlo.

 

Celkové pořadí:  Régal, Faggioli, Szasz, Nevěřil, Bormolini, Krajčí, Napione, Svoboda, Evans, Kostruh

Kategorie historiků potom  patřila  bratrům Vondrákům. Výborně si vedl také  Josef Michl.

 

Tonda Malý, www.car.cz

 

PS: Z Čechů ještě nutno vyzvednout výkon Dušana Nevěřila i Milana Svobody, kteří jeli  výnborně a oba se vešli  do  nej nej desítky !!


 
 
Fotogalerie:   ECCE HOMO 2008 od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose