www.car.cz
 

Poměrně dost změn v kalendáři 2008 závodů do vrchu KW
     3.6.2008 22:31 - tisková zpráva


Změny v kalendáři 2008

Bohužel se nevyhneme dalším změnám v kalendáři KW Berg-Trophy 2008. V mezinárodní části se neuskuteční v termínu závody ve Zvolenu, Nowym Saczu, Praze a Červené vodě. Na Slovensku je důvodem spojení závodu International a Regional East, který se jede současně s MSR PAV.

 

Polskému pořadateli se nepodařilo vyřídit povolení, pražskému nebyl dán souhlas od primátora a v Červené Vodě jsou současné náklady na zrealizování závodu příliš vysoké. Náhradou budou závody z obou regionálních částí. Na straně české to budou nově 200 m osvodidlované Diváky a podzimní Násedlovice, na straně slovenské další Bánovce nad Bebravou spolu s MSR PAV.

 

 V Berg-Trophy Regional West pro neopravenou vozovku nebudou uspořádány závody v Týně nad Vltavou a Slavkově u Brna, oba zatím bez náhrady.

 

V Berg-Trophy Regional East bude za neuskutečněné mezinárodní závody kalendář pozměněn bez náhrady. I přes tyto velké změny zůstávají sportovní regule nezměněny a započítává se do všech sérií původní počet závodů.

 

Jezdcům se za způsobené problémy změnami v kalendáři omlouváme, ale bohužel nejsme schopni vše ku prospěchu seriálu ovlivnit.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   ECCE HOMO 2008 od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose