www.car.cz
 

Prešovský Igor Drotár míří Zámecký vrch s O WRC
     8.5.2009 12:39 - tisková zpráva


Igor Drotár na Zámecký vrch

Při letošním XXVIII. ročníku Zámeckého vrchu v Náměšti nad Oslavou se o tomto víkendu představí jeden z předních automobilových jezdců ze sousedního Slovenka, Igor Drotár z Prešova. Vynikající jezdec startující s Vlado Bánocim na voze Škoda Octavia WRC v mnoha soutěžích, se v posledním období začíná soustřeďovat i na závody do vrchu a na okruzích.

O minulém víkendu bojoval v domácím prostředí při Rallye Prešov (1. 5. 2009) o body do mistrovství Slovenka rallye a hned v následujících dvou dnech (2. a 3. 5. 2009) startoval v závodě Mistrovství Slovenka automobilů do vrchu na Jankově vrchu v Bánovcích na Bebravou. Tam skončil v absolutním hodnocení sobotního závod na druhém místě (1.Koiš, 2. Drotár, 3. Andrej Krajčí) a v neděli byl třetí (1. Andrej Krajčí, 2. Koiš).

Igor Drotár v Náměšti se Škodou Octavii WRC nepojede na čas, ale pro diváky. Těm zcela jistě předvede velké množství smyků v zatáčkách, případně i oslavná kolečka a to v průběhu závodu jak v sobotu tak i v neděli. Bude to zcela určitě stát za shlédnutí.

Igor Drotár přijede na pozvání a přání jednoho z hlavních sponzorů náměšťského závodu, LIQUI MOLY.

Jako ochutnávku na co se můžete těšit se podívejte na záběry z vozu Igora Drotára na Jankovom Vršku 2009 : ZDE

Jaromír Navrkal


 
 
Fotogalerie:   FIA GT3 2009 v Silverstone a MM Racing s A8, foto týmu Karel Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose