www.car.cz
 

Vloni na Laudonu vyhráli Krámský i Beneš. Jak letos?
     tisková zpráva


Mistrovství České repubkiky v závodech automobilů do vrchu pokračuje tento víkend na známé trati v Lanškrouně Albrechticích na kopec Laudon. V depu jsou již téměř všichni známí jezdci našich kopců jak soudobých tak i historických automobilů. Loni se zde o vítězství podělili shodně Otakar Krámský na Oselle/BMW / v sobotu / a Miloš Beneš na Lucchini P3/BMW / v neděli / a letos tomu zřejmě bude podobně.  Ale je potřeba počítat i s dalšími rychlými jezdci , zejména s Dušanem Nevěřilem na F 3000 LOLA a Milanem Svobodou na Reynardu 032.


Počasí je velmi proměnlivé a i předpověď není lepší , takže se uvidí , jak se jezdci vypořádají i s těmito rozmary letošního léta.
Pro Miloše Beneše je velkou motivací zejména ten fakt , že závodí za místní stáj GMS RACING TEAM a mnoho diváků , kteří se scházejí v hojném počtu mu zde fandí.

M.S.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose