www.car.cz
 

Do Násedlovic míří přece jen i několik rychlých formulí
     Pavel Jelínek


Před několika dny jsme po dohodě s jedním z pořadatelů (  P. Stuchklík) na našem serveru zveřejnili článek, propagující rychle se blížící akci, nazvanou Slovácký kopec, kterou v Násedlovicích na jihu Moravy pořádá Federace motoristického sportu (FMS) a ARC Kyjov jako volný mezinárodní závod v sobotu 16. října 2004. Bude to poslední díl letošního seriálu závodů do vrchu FMS.

Původně bylo  přihlášeno  na 150 posádek. Jenže pak došlo k jisté polemice a pořadatelé nakonec upravili startovní listiny a někteří jezdci z ní byli vymazáni. Ztratila se zároveň i diskuse s řadou  vulgarismů...  Byť  naopak přibyl výsměšný  článek na adresu Karla Doláka, šéfa týmu, který  se veřejně  ohradil proti avizované  účasti jeho jezdců zde.

K dnešními dni by  podle upravené startovní listiny  na startu nemělo chybět ani několik velmi rychlých jezdců se svými  formulemi. Například Miloš  Zmeškal ( Ralt 032 E - 2000),  Milan  Svoboda ( Reynard 032 E - 2000), Miroslav Fajkus ( Dallara F393 E - 2000) , ale také Dušan Nevěřil ( Lola Zytec F3000 E + 2000 ),  Jaroslav Krajčí (SK - Ralt RT23 F3000 E + 2000 ) , či Bohumil Pfeifer ( placka  PRC Opel 2000 ).

Přejímky začínají od sedmi hodin ráno, vlastní tréninkové jízdy pak v 9 hodin. Ve 13 hodin startuje hlavní závod na 2100 metrů dlouhé trati. Násedlovice leží nedaleko Čejče, známé motoristům i třeba svými superkrosy. V okolí jistě můžete narazit i na velmi dobrý burčák, jehož sezóna již začala.

Další podrobnosti, včetně mapky trati a aktuálního stavu příhlášených najdete na internetových stránkách www.fms.cz !!  Pokud jde o startovku, kterou nesmíme na našich stránkách  zveřejnit, budete  ji muset  chvíli   marně hledat, ale je tam..... V současné chvíli obsahuje více než stovku jezdců.



Pavel Jelínek, www.car.cz a www.motormix.cz

TVB1, Motortip  atd....8. října 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose