www.car.cz
 

Slovácký kopec sezónu uzavřel a následující otevírá
     15.3.2005 06:46 - tisková zpráva


POZVÁNKA NA ZÁVODY DO VRCHU
 
Dne 30.4 - 1.5. 2005 se uskuteční první mistrovský závod automobilů do vrchu pořádaný Federací motoristického sportu a ARC Kyjov v obci Násedlovice pod názvem SLOVÁCKÝ KOPEC, na trati dlouhé 2210 m, kde při loňské obnovené tradici tohoto závodu, zvítězil Milan Svoboda s Reynardem F3.

Tento šampionát (M ČR FMS ZAV 2005) je dostupný pro všechny zájemce o tento sport, jak co do výše startovného (jeden závodní den 800 Kč), tak i do náročnosti na techniku a vybavení vozů (není nutnost sportovního průkazu, různých homologací, u sériových aut nejsou nutné bezpečnostní rámy a stačí pouze technický průkaz).

Důležité je i to, že u jezdců není nutnost "licence jezdce". Federace motoristického sportu pořádá své závody i na mistrovských tratích, jako jsou Šternberk, Lanškroun a Vsetín. Takže, kdo má zájem si zkusit tuto velmi zajímavou automobilovou disciplínu, má možnost se přihlásit ke startu u organizátorů těchto závodů.

Veškeré další informace k tomuto závodu (přihlášky, plán tratě, startovní listina, zvláštní ustanovení aj.) či celému šampionátu (kalendář, propozice, výsledky aj.) najdete v nejbližších dnech především na  internetových stránkách:  www.slovackykopec.cz, ale i na stránkách mediálních  partnerů ( www.vrchy.com, www.dovrchu.sk, www.car.cz, www.fms.cz, www.motormix.cz
 
Firtl
 


 
 
Fotogalerie:   Orlický sprint ve Vysokém Mýtě od J. Rohleny

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose