www.car.cz
 

Východočeské Albrechtice přivítají L.A. HOBBY CUP
     19.8.2005 00:22 - tisková zpráva


Albrechtice 2005 – L.A. HOBBY CUP

 

První víkend v září, tj. 3. a 4.9., se bude na čtyřkilometrové mistrovské trati v Albrechticích u Lanškrouna konat volný závod do vrchu automobilů, formulí a prototypů. Závod je klasifikován jako volný a účastnit se jej mohou i jezdci bez licence.

 

Trénovat a závodit se bude po oba dny, kdy tréninky začnou po osmé hodině ranní a závodní jízdy ve 13:00. Prozatím je evidováno ke 110 přihlášeným závodníkům a jsou přijímány přihlášky další.

 

Kromě vyhlášení nejrychlejších časů jednotlivých skupin bude vyhlášen i vítěz jízdy pravidelnosti, do které jsou automaticky zapojeni všichni závodníci – vyhrává ten, jež dosáhne ve dvou závodních jízdách nejnižšího rozdílu časů.

 

Vítěz získá možnost více jak hodinového letu v ultralehkém letadle. Pro vítěze jednotlivých tříd je připravena spousta hodnotých cen - svíčky Iridium Power a dalších cen od firem Moravec Pekárny, Artik drogerie, Barvy-Laky Lanškroun, TG Tisk a dalších.

 

Technické a administrativní přejímky budou probíhat od pátečního oběda, všem jezdcům se doporučuje, aby přijeli už v pátek, pokud chtějí dobré místo k parkování. V sobotu technické přejímky končí striktně v 8:00. Startovné je stanoveno na 1.200Kč za celý víkend, pokud je přihláška podána předem, závodníci bez předem podané přihlášky zaplatí 1.400 za celý víkend.

 

Kromě závodních vozů budou o víkendu k vidění i exhibice – nový Seat Leon Cupra, pak Peugeot 106 poháněný pouze elektromotorem atd. Zajištěno je i kvalitní občerstvení a dobré zázemí pro parkování vozidel návštěvníků.

 

Pro novináře bude připraven jeden volný počítač s připojením k internetu s rychlostí linky 2Mbit.

 

Přijďte si zazávodit nebo se jen podívat – jste srdečně zváni.

 

M.Schembera

 

Přihlášku je možné podat zde: http://www.dovrchu.cz?p=la2005


 
 
Fotogalerie:   Rallye Ecce Homo 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose