www.car.cz
 

Milan Svoboda zkouší také starty v Motoskijoringu . Furt ve střehu....
     27.1.2006 10:49 - Pavel Jelínek


Pelhřimovský  Milan Svoboda si zimní pauzu  zpestřuje starty v Motoskijoringu na jeho rodné  Vysočině. Podmínky pro ně jsou celkem ideální, - sněhu  je dost, i když je dost  zmrzlý a  tvrdý...... Svobodovi navíc i zcelka jiná disciplína, než  jsou  okruhy, vrchy, či motokáry, kde všude již startoval, jde  tak dobře, že první  závod dokonce vyhrál !

"V sobotu mám jet další závod Motoskijoringu, ale to budu vědět až v sobotu ráno podle počasí. Jinak možná pojedu na setkání vrchařů a dvouhodinovku do Brna," upřesňuje Milan Svoboda a pokračuje : "...jezdím na svém motocrossu Husqvarna 450 a lyžaře střídám, kdo má čas, ten jede.

Nejraději jezdím s klukama mého dobrého kámoše, kteří jsou dobří lyžaři a moc neváží. Ale jsou to jen takový sranda závody na regionální úrovni. To je jen tak na udržení kondice a jak se říká u Vás "furt ve střehu"..."

 

Mimochodem, Milan patřil ( po zásluze ) i mezi  pětici vrchařů oceněných ve Zlatém volantu.



 
 
Fotogalerie:   Auto i moto sezóna 2005 objektivem Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose