www.car.cz
 

Dělají auta větší rámus než děla ?
     Pavel Jelínek


Reakce na článek Víte,co dýcháme? od JUDr .M.Honka z 26:3 ve Slavkovském Zpravodaji.

Jde o návrh o zrušení automobilových závodů do vrchu z důvodu emisí, hluku atd. Slavkov se může pochlubit pěknými serpentinamy a pochybuji, že zminovaný závod hlučností, omezením a zamořením životního prostředí předčí návaly aut u koupaliště, válečné oslavy včetně dělových výstřelů, hulákání fandů při fotbale, letní diskotéky a jiné hudední produkce,noční ohnostroje.

Motoristická akce taky přispívá k zvyšování prestiže Slavkova jako výše uvedené.

Všeobecně se ví, že motorová pila směle konkuruje nastartovanému autu, co se týče zátěže na životní prostředí. Je dojemné, jak se dá lehce potírat fandovství lidí kterým učaroval fenomén doby - auto. Tihle zatěžovatelé životního prostředí všechny finance věnují na -svezení se- na uzavřeném úseku a nejezdí k moři ani na hory, pokud se už chceme bavit v širších souvislostech dopadu morismu na životní prostředí. Slavkovská trat má na to stát se pojmem jako podobné v Náměšti nebo ve Šternberku. Tak si závody nenechme  zakázat.

Zdeněk B. Slavkov u Brna


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose