www.car.cz
 

Na Zámeckém vrchu v sobotu vyhráli Miloš Beneš a Josef Komárek
     6.5.2006 19:07 - Pavel Jelínek


Druhý  díl MČR v závodech automobilů do vrchu odstartoval dle plánu, když  se pořadatelům podařilo zajistit částečnou obnovu  asfaltového povrchu. Nový  asfalt sice klouže, ale jinak dnes závody provázelo celkem pěkné počasí. Jen jezdecká  účast je velmi mizerná, když přijelo pouze  44 jezdců, z toho  jeden havaroval hned v první  tréninkové  jízdě ( a zničil Krámského BMW ...).

Zámeckému  vrchu, který se letos jede  rovnmé  čtvrtstoletí, kraloval  v sobotu Miloš Beneš, který  dokázal porazit i Otakara Krámského. Marně se je snažil porazit jinak výborný Milan Svoboda, který vyhrál  alespoň kategorii  formulových vozů a celkově skončil třetí.

Nejrychlejším plechovým vozem byl  550 koňový lancer Josefa Komárka, který vyhrál skupinu M i plecháče celkově a absolutně mu patřila šestá příčka. Zároveň došlo ke  změně u jeho syna Davida. Ten nepřijel se stejným vozem, u něhož v Brně upadlo kolo a  následně byl  i poškozen, ale  se svým  áčkovým  soutěžním lancerem. Nicméně i ten je   hodně rychlý a tak David vyhrál  skupinu A a zároveň ohlásil, že letos už nepojede ve skupině M, ale i nadále  s  áčkem!!

Stejný program čeká diváky i jezdce  v Náměšti také  v neděli. Navíc zde pak  bude předjezdcem Petr Bende :-))

 

Foto ze závodů již najdete v naší  fotogalerii


 
 
Fotogalerie:   Zámecký vrch 2006, ti nejrychlejší od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose