www.car.cz
 

Černý víkend jezdců Igol Berg-Trophy Teamu ve slovenském Čiernom Balogu.
     18.6.2008 07:42 - tisková zpráva


Velmi nešťastný a černý víkend prožili jezdci Igol Berg-Trophy Teamu na závodech do vrchu KW Berg-Trophy International 2008 ve slovenském Čiernom Balogu.

 

Po havárii v Maďarsku se závodu vůbec nezúčastnil Krzysztof Kogut (Fiat Cinquecento). U vozu Renault Clio Stanislava Firtla jr. se zjistila již v pátek závada na diferenciálu a tudíž byl i pro něj víkendový závod ztracen. A to nebylo ještě všechno. János Farkas absolvoval pouhých 100 metrů první tréninkové jízdy a pro poruchu poloosy zůstal stát.

 

 Mechanici se snažili vůz opravit, János lehkých tempem dokončil druhý trénink, ale nakonec definitivně odstoupil. Podobný osud čekal na Filipa Zelenského, jehož Suzuki Swift vypovědělo službu po tréninkových jízdách a pro poruchu motoru rovněž odstoupil. A tak veškerá tíha ležela na voze Seat Ibiza Cupra a jezdců Stanislava Firtla a Františka Ančíka.

 

Stanislav obsadil v sobotu ve třídě E1-2000 velmi pěkné třetí místo a František po dvou lehkých nárazech do svodidel až sedmé. Neděle byla ve znamení „deštivých“ jízd, na kterých vydělal František Ančík, který obsadil druhé místo ve třídě E1-2000 a v absolutním pořadí velmi pěkné desáté. Stanislav Firtl byl v té samé třídě na čtvrtém místě. Toto jsou jediná pozitiva účasti týmu na víkendových závodech.

 

Tento víkend celý team vynechává závody v regionální části v Pelhřimově, aby se mohl připravit na důležité boje v mezinárodní části o týden později ve Vsetíně.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2008 objektivem juniora Honzy Holuba ( 12 let)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose