www.car.cz
 

Vrchařský Igol Berg-Trophy Team se snažil na závodech ve Zvolenu – Ostré Lúce
     18.9.2008 14:37 - tisková zpráva


Igol Berg-Trophy Team se snažil na závodech ve Zvolenu – Ostré Lúce udržet druhé místo v Mauritz Týmové trofeji. To se mu zatím povedlo, ale situace bude určitě ještě hodně zajímavá.

 

Víkendové závody na Slovensku se nejvíce podařily Filipu Zelenskému, který se svým Suzuki Swift Kit Car vybojoval dvě první místa ve třídě E1-1400. Zajížděl velmi výborné časy a po oba dny atakoval i první desítku v absolutním pořadí. V celkovém pořadí je rovněž na prvním místě.

 

Polák Krzysztof Kogut startoval s vozem Fiat Cinquecento Sporting pouze v sobotu. Ve třídě E1-1150 zvítězil a rozhodl o svém obhájení prvenství v celkovém hodnocení seriálu. Stanislav Firtl jr. na Renaultu Clio po celý víkend bojoval o stupně vítězů ve třídě S-2000. V sobotu obsadil třetí místo za prvním Jozefem Koszoru na voze Honda Integra Type R a druhým Tomášem Bekem.

 

V neděli byl 1,5 sekundy druhý za vítězným Bekem. Ten startoval rovněž na voze Renault Clio. Celá sezóna v rámci KW Berg-Trophy International bude ukončena 4. a 5. 10. na závodech v Násedlovicích a zde se rozhodne o pořadí v Týmové trofeji.

 

Informace o týmu naleznete na www.bergtrophyteam.eu.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Závody automobilů do vrchu "Laudon 2008". Foto: Milan Spurný - disty.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose