www.car.cz
 

Finálový podnik ME v rallycrossu v Sosnové slibuje lahůdkovou podívanou !!
     9.9.2009 12:08 - tisková zpráva


Hvězdy rallycrossu jedou do Sosnové

Finálový podnik ME v rallycrossu se blíží. Startovní listina slibuje vskutku lahůdkovou podívanou.

Do rozhodující bitvy se přihlásilo rekordní pole 40 vozů nejsilnější divize 1. Vše se soustředí na boj o titul mezi Norem Sverrem Isachsenem s Fordem Focus a Švédem Michaelem Jernbergem se Škodou Fabia. Nebude chybět úřadující šampion Kenneth Hansen s Citroenem C4. V jeho týmu se s cé-čtyřkou nečekaně objeví čerstvý mistr Norska Even Hvaal. Z téže země přijede star světových rallye Henning Solberg, jenž povede Fiestu týmu Andrease Erikssona.

 Nejžhavějším českým želízkem v ohni je se stejným vozem Pavel Koutný, jenž bude chtít v Sosnové přiložit náplast na nepříliš úspěšnou sezonu. Síly s evropskou špičkou změří trojice českých pilotů pohárových Fabií, ale třeba také bývalý soutěžák Jani Paasonen nebo vedoucí muž mistrovství republiky Peter Ramler se Seatem Leon.

Plné pole 33 účastníků hlásí divize 1A. Tady platí za favorita 17letý Nor Mats Lysen s Renaultem Clio, ale všichni silní Rusové budou také na místě. Z našich budeme držet palce především Zdeňku Čermákovi a Jaroslavu Kalnému.

Poprvé s novou Fiestou postavenou týmem Jiřího Galušky vyjede mladý Jan Černý. V divizi 2 se přihlásilo 10 jezdců v čele s Norem Knutem Borsethem. Z našich má nejvyšší ambice Roman Častoral, jenž bude bojovat o evropskou medaili.

PR

http://www.rallycross-sosnova.cz/


 
 
Fotogalerie:   Ferrari Racing Days Brno 2009 a krásné historické kousky objektivem Víti Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose