www.car.cz
 

V přerovském Údolí mamutů rovná stovka startujících.
     5.5.2008 12:03 - Pavel Jelínek


Bresson MMČR autocross v Přerově

Stovku startujících uvítala známá přerovská rokle v úvodním podniku mezinárodního mistrovství ČR, spolu se závody Zóny Střední Evropy. Tím pádem se představili i jezdci z Polska, Maďarska, Slovenska a Rakouska spolu s naší špičkou, jak v juniorech , tak i mezi starými autokrosovými harcovníky.

Sobotní program musel být předčasně ukončen pro neregulérnost trati a tak se všechny závodní jízdy v rychlém sledu odjely v neděli od brzkého rána. Jak usychalo bláto a trať ztvrdla, přitvrdily i souboje na ní, a o kontaktní souboje nebyla nouze.

Líbili se zejména mladí z Junior Buggy. V prestižní kategorii 4litrových strojů se evidentně prosazuje mladý Honza Smrž a matadoři Bartoš, Hošek, Keřka aj. mají o starost více. Vítězem zde byl Petr Bartoš, s Smržem za zády, ten ovšem začínal po startovní kolizi s Hoškem na předposledním místě a jeho průlet mezi konkurenty byl impozantní.

První fotky najdete v naší fotogalerii a další brzy přibudou. Nechybí ani dramatický kotrmelec po přerovském skoku.


Tonda Malý


 
 
Fotogalerie:   Thermica Rally Lužické hory 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose