www.car.cz
 

V Přerově se jel 9 závod ME v autokrosu. Hanák získal zlato
     Pavel Jelínek


Velmi zajímavý a divácky atraktivní závod uspokojil mnoho diváků. V divizi 4l zvítězil za deště Němec Behringer před Vaškem Fejfarem a dalším Němcem Hinnenkampem. Za nimi dojeli vítěz „béčka“ Roman Keřka, Smrž a Štětina. Keřka má v posledním závodě reálnou naději na zisk titulu. O tuto možnost přišel Hošek, když o 7 místo bojoval 3 okruhy bez pravého zadního kola.

16ti stovkaři předváděli celý den největší souboje. Po sobotních technických problémech s převodovkou suverénně na blátě zvítězil domácí Laďa Hanák před Holanďanem Waldschmidtem a Ondrou Musilem. Petr Turek po kolizi se svodidly skončil 8 a ztratil naději na titul, který si 2 místem zajistil Waldschmidt.

V cestovních vozech dojeli Petrik s Brožkem na 6 a 10 místě a podobně jsou i celkově za silnou skupinou Rusů. Ayrat Schaymiev si vítězstvím zajistil i titul ME.


Pro CAR.cz  Ivan Hrabák


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose