www.car.cz
 

Mohelnice 2007 představí i absolutní prototypy automobilů
     15.5.2007 22:15 - tisková zpráva


EXTREM TRUCK – TRIAL LÁKÁ NA PROTOTYPY I ZMENŠENÉ MODELY

19. - 20.květen 2007

MOHELNICE – Absolutní prototypy automobilů anebo zmenšené modely nákladních vozů. Tak to budou další lákadla na letošní závody Extrem Truck Trial ČSAD Logistik cup, který bude o víkendu hostit Mohelnice na Olomoucku. Především prototypy si v náročném terénu nic nezadají s velkými terénními vozy, a tak podívaná plná karambolů, neuvěřitelných překážek včetně vodních příkopů a neskutečných sklonů tratí opět přiláká na Moravu spoustu fanoušků motorismu.

„Mezi prototypy bude například auto zvané Svařák, které je, jak napovídá sám název, kompletně svařeno. Pokud by tedy náhodou havarovala, mohou se diváci těšit i na opravy přímo na místě, což může být úžasná podívaná,“ doplňuje ředitelka závodu Zuzana Boučková.

V doprovodném programu nebude chybět ani letos Mini Truck – trial. Automodelářské kluby Starý Plzenec a Hradec Králové opět svedou boje svých modelů trucků v měřítcích od 1:16 do 1:6 po oba dny. Za vidění bude stát určitě premiéra obřího modelu Tatry Karla Lopraise stavěné v měřítku 1:6 s benzínovým motorem a náhonem 4x4.

„V doprovodné programu je také připravena expozice historických armádních vozů nebo sobotní akrobatická letecká show. Kdo vydrží do tmy, uvidí také truck - trialový ohňostroj,“ uzavřela pozvánku do Mohelnice ředitelka.

 

 Bohumil Roub,

Více se dozvíte na www.extremtrucktrial.cz


 
 
Fotogalerie:   Trosky F 3000 Oty Krámského z Náměště 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose