www.car.cz
 

Trucktrial mění lokalitu posledního závodu. Na Vysočině se nepojede !
     1.9.2007 23:01 - Pavel Jelínek


Truck trialový šampionát se chýlí ke svému závěru. Právě o tomto  víkendu se závodí v pískovně u Drnovic u Blanska, kde boje vyvrcholí zítra a kam se tato motoristická disciplína vrací po několikaleté pauze.

Na Moravě se měl konat také poslední letošní závod a to v Šiklové Mlýně na Vysočině, kde je známé westernového městečko. Nicméně podle posledních informací dojde ke změně  a letos se zde ještě nepojede.

Nepojede se ani v Ujkovicích, přestože  tuto lokalitu uvádějí  oficiální stránky čského trucktrialu, jako další možnou variantu. Podle našich  informací se totiž pojede v Chříči a to pravděpodobně o posledním zářiovém víkendu !!

V polovině   října by se pak měla uskutečnit ještě  akce na dohled Prahy, která bude  rozloučením se  sezónou 2007.

Přetože tento sport z televizních  obrazovek   poslední dobou téměř vymizel, vyjímkou bude reportáž z Drnovic ( a možná i z dalších letošních podniků) v motoristickém televizním magazínu MotorTip, který je navíc k vdění i na internetu.

Více na : www.trucktrial.cz


 
 
Fotogalerie:   EP trucků v Mostě a Buggyry, sobota, foto Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose