www.car.cz
 

Truck Trial World Cup- premiérově o víkendu v Mohelnici na Olomoucku
     23.5.2008 08:12 - tisková zpráva


V Mohelnici u Olomouce, se o víkendu 24. a 25. května, uskuteční historicky první závod Světového poháru v trucktrialu „Truck Trial World Cup“.
 
Závodníci poměří své síly ve dvou desítkách sekcí, které budou obsahovat extrémní terény, prudká stoupání i vodní příkopy. Soutěžit se bude v kategorii sériových vozů i prototypů. Historicky prvního závodu světového poháru, se zúčastní jednadvacet posádek,“ říká ředitelka TTWC Zuzana Boučková.
 
Podle trucktrialových pravidel budou soutěžit i osobní terénní vozy, a to v kategorii offroadů. Do Mohelnice tak přijede dalších 24 posádek,“ dodává.
 
 
Ta představí novou kniku "Třicet let Rallye Dakar". Vystaveny budou i závodní vozy MAN a Jeap Mitsubishi, které byly postaveny pro letošní 30.ročník Rallye Dakar. Rodiny s dětmi se můžou těšit na zábavný program,“ dodala ředitelka závodu.
 
Více na www.ttwc.cz

 


 
 
Fotogalerie:   Misano 2008 a úspěšná Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose