www.car.cz
 

Mistr Evropy 2007 v Truck Trialu bude k vidění i na Autotecu 08 v Brně
     20.5.2008 09:37 - tisková zpráva


Exhibice AVIA 4x4 Mistra Evropy 2007 v Truck Trialu na Autotecu 08

Truck Trial je terénní disciplína nákladních vozů, která se jezdí v sedmi kategoriích podle velikosti, rozvoru a náprav vozu. Tento sport je o jezdeckém umění, o tom jak překonat zdánlivě nepřekonatelné pro opravdu silné jedince. Už deset let se na startovních soupiskách v kategorii S2 objevuje jména Bohouš Čáp a Radek Švanda s vozem AVIA 4x4.

Po pěti prvenstvích v domácím poháru a vicemistrovském umístění na evropském kolbišti v roce 2006 se v sezóně 2007 AVIA TEAMU podařilo získat titul Mistrů Evropy. Tento úspěch byl událostí pro celou domácí trucktrialovou komunitu a obrovským vyznamenáním pro tradiční českou automobilovou značku.


Také letošní sezóna se prvními dvěma závody ukazuje být pro team AVIA úspěšnou. V prvním závodě v Německém Karlsfeldu skončili třetí, ve Francii už byli druzí.
V časově náročném kolotoči mezinárodních a domácích závodů se Bohouš Čáp uvolnil a ve středu 4. června přijede do Brna a na závodním polygonu v areálu Autotecu představit své umění a schopnosti dnešního vozu AVIA. Při příležitosti autogramiády budete mít možnost ve stánku AVIA v hale V brněnského výstaviště sympaťáka Bohouše Čápa poznat a získat podpis Mistra Evropy.

Předváděcí jízdy: 4. 6. 2008 v 10:30 a 15:30 hod
Autogramiáda: 4. 6. od 13:30 hodin stánek AVIA hala V

BVV

 

více : www.autotec.cz

www.trucktrial.cz

Již o tomto víkendu !!! : Do Mohelnice poprvé na Truck Trial World Cup

Mohelnice - PROGRAM celovíkendového závodu Truck Trial World Cup 2008


 
 
Fotogalerie:   ME v autokrosu Nová Paka 2006 plecháče, foto P. Chymek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose