www.car.cz
 

Trucktrial odstartuje v Milovicích u Lysé nad Labem
     7.4.2008 11:01 - tisková zpráva


Soutěžní sezonu v roce 2008 zahajuje Otevřené mistrovství ČR v trucktrialu o víkendu 26. - 27. dubna v Milovicích u Lysé nad Labem. Zahájení letošního seriálu M ČR bude zajímavé tím, že se tohoto úvodu zúčastní i posádky z Německa, pro které jsou milovické soutěžní sekce prvním závodem německého šampionátu DTTM.

Při loňském společném mistrovském závodě s DTTM v Krásné Lípě, nedaleko Chomutova, se přihlásilo na start 62 posádek. Toto číslo je zatím nejvyšší v historii českého trucktrialu, ale vše nasvědčuje tomu, že by mohlo být v Milovicích překonáno. To je také jedním z důvodů proč být u toho, byť jako divák.

Na startu nové sezony diváci uvidí nejenom německé „trialisty“, ale i všechny loňské mistry ČR a několik nováčků, kteří si stihli koupit již hotové auto, a nebo si postavili nové. M ČR v trucktrialu se skládá letos ze sedmi závodů, z nichž čtvrtý tj. červencový pojede jako trucktrial rally. Veškeré termíny závodů, novinky, loňské výsledky a fotogalerie najdete na těchto stránkách.


Datum: 26. – 27. Dubna 2008

Místo: Vojenský prostor MILOVICE u Nymburka

Program:

SOBOTA

7:00 – 10:00 Přejímky vozidel

10:00 – 10:15 Rozprava a zahájení závodů

10:30 – 18:30 Soutěže v sekcích

20:00 – 24:00 Diskotéka s Karlem Fialou a posezení s posádkami

NEDĚLE

8:45 – 9: 00 Rozprava a zahájení závodu

9:00 - 16:00 Soutěže v sekcích

16:00 – 17:00 Volné jízdy (ukaž co umíš)

17:00 – 18:00 Vyhlášení výsledků


Mistrovství ČR v Truck Triálu 2008

Soutěžní sezónu v roce 2008 zahajuje Otevřeného mistrovství ČR v Trucktrialu o víkendu 26. - 27. dubna v Milovicích u Lysé nad Labem.

Těšit se můžete na ukázky dovednosti řidičů nákladních vozidel, jezdících v terénu a rozdělených do několika kategorií. V závodech uvidíte speciálně upravené vozy různých značek. Závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém rozhraní.

První závod M ČR bude zajímavý tím, že se tohoto úvodu sezóny zúčastní i posádky z Německa, pro které jsou milovické soutěžní sekce prvním závodem německého šampionátu DTTM. Při loňském společném mistrovském závodě s DTTM v Krásné Lípě, nedaleko Chomutova, se přihlásilo na start 62 posádek. Toto číslo je zatím nejvyšší v historii českého trucktrialu, ale vše nasvědčuje tomu, že by mohlo být v Milovicích překonáno.

To je také jedním z důvodů proč být u toho, byť jako divák. Na startu nové sezóny diváci uvidí nejenom německé “trialisty”, ale i všechny loňské mistry ČR a mnoho nováčků, kteří si stihli koupit již hotové auto, a nebo si postavili nové. M ČR v trucktrialu se skládá letos ze sedmi závodů, z nichž ty další se pojedou například v Písku, Krásné Lípě na Chomutovsku a dalších lokalitách. Veškeré termíny závodů, novinky, loňské výsledky a fotogalerie najdete na stránkách www.trucktrial.cz.

Vladimír Vlček

Závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém rozhraní. V roce 2008 se závody M ČR v Truck Triálu pojedou postupně v Písku, Krásné Lípě na Chomutovsku a v dalších lokalitách. Další informace naleznete na

www.trucktrial.cz  


 
 
Fotogalerie:   Loprais team a písečné testy na Dakar 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose