www.car.cz
 

Změna termínů dvou říjnových závodů MMČR v motokrosu
     13.8.2011 10:41 - tisková zpráva


PŘEROV A KAPLICE V NOVÝCH TERMÍNECH
10.08.2011

TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ KE ZMĚNĚ TERMÍNŮ ZÁVODŮ MM ČR MOTOKROS 2011

Po víkendovém loketském jednání organizátora letošního mistrovského motokrosového seriálu se zástupci Autoklubu České republiky, Federace motocyklového sportu AČR a Svazu motokrosu AČR došlo k dohodě o vynucené změně termínů dvou závěrečných závodů MEZINÁRODNÍHO MISTROVSTVÍ ČR V MOTOKROSU - „LR COSMETIC / ADOS CUP 2011“. Důvodem je přesun termínu v mezinárodním kalendáři evropské motocyklové federace UEM, když byl zhruba před měsícem upraven termín konání bulharského závodu Mistrovství Evropy DRUŽSTEV.

Tento pro naši motocyklovou federaci i motokrosovou reprezentaci důležitý závod se nově pojede o víkendu 8. – 9. října 2011 a koliduje tak s původním termínem pořádání finálového závodu domácího mezinárodního mistrovství jednotlivců v Přerově. V evropském šampionátu má v případě optimálního jezdeckého složení naše reprezentace dobré vyhlídky na přední umístění v Mistrovství Evropy družstev. Termínová kolize s posledním závodem domácího šampionátu by však v případě plnění reprezentačních povinností mohla bránit našim předním jezdcům v boji o domácí mistrovský titul či dobré umístění v mistrovském šampionátu.

Po zvážení všech výše uvedených skutečností byla dohodnuta nezbytná změna kolizního termínu a projednán posun data konání našeho mistrovského závodu. Bohužel se nepodařilo najít s ostatními důležitými domácími závody nekonfliktní dřívější termín pořádání a tak muselo dojít k posunu dokonce OBOU ŘÍJNOVÝCH ZÁVODŮ domácího motokrosového mistrovství takto :

MX areál PŘEROV- SOBOTA 15. října 2011
finálový závod MM ČR MX JEDNOTLIVCŮ - pořadatel AK PŘEROV-město v AČR

MX areál KAPLICE- SOBOTA 22. října 2011
jedinečný závod MM ČR MX DRUŽSTEV - pořadatel AMK v AČR KAPLICE

Ostatní termíny a místa konání ostatních připravovaných závodů MEZINÁRODNÍHO MISTROVSTVÍ ČR V MOTOKROSU - „LR COSMETIC / ADOS CUP 2011“ zůstávají nezměněny (Kramolín NEDĚLE 28.8.2011 a Jinín SOBOTA 24.9.2011).


V Brně, 9.8. 2011


FORSAGE Brno - ORGANIZAČNÍ KOORDINÁTOR
MM ČR MOTOKROS 2011 – „LR COSMETIC / ADOS CUP“


 
 
Fotogalerie:   MotoGP 2011 v USA a Karel Abraham

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose