www.car.cz
 

Novou motoristickou sezónu v Brně zahájí tradičně motokrosové Rondo
     19.12.2008 09:02 - tisková zpráva


Novou sezónu zahájí opět motokrosové Rondo

Také v blížícím se roce 2009 zahájí českou motoristickou sezónu mezinárodní motokros v brněnské hale Rondo. Pod názvem ARENACROSS VESELÝ RONDO 2009 se naši a zahraniční motokrosaři střetnou v jihomoravské metropoli v pátek 23. a v sobotu 24. ledna 2009.

Vstupenky na tuto prestižní motoristickou událost si mohou zájemci pořizovat už nyní, a to dokonce ve velmi příznivých cenových relacích!
Halový motokros zapustil kořeny v Brně počátkem roku 1991 a protože v některých letech se jel dvakrát, uvedené lednové pokračování bude jubilejní dvacáté. Do hliněné tratě pod střechou Ronda se motokrosaři zakousnou celkově poosmé, předtím se tam dunivým kolbištěm stávala dráha s dřevěným povrchem. Pořadatelem podniku je opět brněnská AGENTURA FORSAGE.

Klíčovým bodem Arenacrossu Veselý Rondo 2009 bude mezinárodní závod třídy Intercross, na jejímž startu by se vedle špičkových českých a slovenských jezdců měli objevit motokrosaři z USA, Kanady, Francie, Itálie, Německa, Rakouska a Švédska.

V hale Rondo nabídnou pořadatelé navíc i freestylovou exhibici v čele s Petrem Kuchařem, dále volnou freestylovou soutěž, závod pitbiků a klání motokrosařského potěru. V pátek 23. ledna zahájí pořad v 19 h., v sobotu 24. ledna 2009 odstartují závody už v 18 hodin.

Předprodej vstupenek – ušetřené peníze!
V minulých dnech zahájil činnost předprodej cenově zvýhodněných vstupenek včetně rodinných lístků (2 dopělí + 2 děti do 130 cm výšky). Předprodej vstupenek na mezinárodní motokros v Rondu probíhá na www.ticketstream.cz 

 
Další informace poskytne www.arena-cross.cz  



S přátelským pozdravem


ing. Jan Juřička                                                      Amos Krejčí
AGENTURA FORSAGE                                         Tiskové středisko


 
 
Fotogalerie:   Okruhový nástěnný kalendář týmu Jirky Janáka na rok 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose