www.car.cz
 

Pavel Valoušek ohlásil svůj start na Setkání mistrů v Sosnové !!
     20.10.2010 16:44 - tisková zpráva


Pavel Valoušek na Setkání mistrů v Sosnové
19.10.2010
Na Setkání mistrů na autodromu v Sosnové se představí se svým mistrovským vozem Škoda Fabia S2000 letošní šampioni ČR v rally Pavel Valoušek se Zdeňkem Hrůzou.
Startovní listina každoročního tradičního Setkání mistrů, které startuje v sobotu 30. října v Racing Aréně Autodromu Česká Lípa, tak dostala další hvězdná jména
. Poděkovat fanouškům za celoroční podporu a předvést v akci tovární speciál Škoda Fabia S2000. To je hlavním smyslem účasti Škoda Delimax teamu na Setkání mistrů 2010. Novopečený mistr, který po letech ukončil nadvládu Romana Kresty a Václava Pecha do Sosnové přiveze kompletní tým.

"Těším se, co víc k tomu dodat! Vždyť Setkání mistrů je oslava motoristického sportu a rally zvlášť. Nám se letos v rally mimořádně dařilo – vyjeli jsme si se Zdeňkem a s Fabií S2000 mistrovský titul a v Sosnové to společně ještě jednou oslavíme. Třeba tak, že světu ukážeme, jak umí Fabia S2000 driftovat a práskat do výfuku," předpovídá zábavný průběh akce Pavel Valoušek.

Setkání nejlepších jezdců rally, rallycrossu a autocrossu, již tradiční rozloučení s motoristickou sezonou, se v Global Assistance Racing Aréně Autodrom Česká Lípa koná již po deváté. Během minulých ročníků si získalo obrovskou prestiž mezi jezdci, laickou i odbornou veřejností a těší se mimořádnému zájmu diváků i médií. V Sosnové jsme mohli v minulosti obdivovat umění nejlepších automobilových jezdců, včetně dnes již sedminásobného mistra světa Sébastiena Loeba.

Začátek závodu je v 9.30 hod. a po rozjížďkách v jednotlivých třídách vyvrcholí Setkání mistrů finálovými jízdami. Účast značky Škoda zvýší přitažlivost akce pro diváky i díky skutečnosti, že zájemci si budou moci přímo na místě na vlastní kůži vyzkoušet nový vůz Škoda Fabia RS!

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   České rally 2010 objektivem FTR-media

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose