www.car.cz
 

Jedničku na Revival mají Srnský a Syrovátko, dvojku Blahna s Hlávkou.
     8.2.2011 14:51 - tisková zpráva


Setkání na vlnách času

Po velmi úspěšné Berounce se sejde československá soutěžácká elita minulosti na Rallye Praha Revival.

Nezdolný Eduard Patera z Prahy-Radotína kolem sebe shromáždil skupinu dalších nadšenců a společně připravují něco mezi sportovním podnikem a společenským setkáním legend rallye.  1. dubna tak společně neoslaví apríl, ale společenskou událost, jež nemá v našich podmínkách obdoby. Už teď je přihlášeno 140 posádek, takže kapacita je prakticky naplněna. Nejnižší startovní čísla dostali jezdci a spolujezdci, kteří mají na kontě tituly mistrů republiky, případně startovali na Rallye Praha v době její velké slávy. O tom, že mistři opravdu pojedou, svědčí třeba startovní číslo 1 Srnský – Syrovátko nebo s dvojkou Blahna – Hlávka.

Podmínkou účasti je automobil s rokem výroby do 1986, takže podnik se stane nejen přehlídkou osobností, ale i nádherných automobilů.

Slavnostní start do noční etapy proběhne v pátek 1. dubna večer v Praze na neobyčejně atraktivním místě, poté povede trať přes několik tak zvaných „Show Section“ (SS), průjezdních a časových kontrol do cíle v Radotíně.  V sobotu ráno se pojede ve stopách Rallye Praha, itinerář pokračuje i v neděli, kdy se posádky vrátí zase do Radotína. Nocleh je mezitím pro všechny připraven na Živohošti.    

Pojede se turistickým tempem na otevřených silnicích, ale na své si posádky i diváci přijdou na několikanásobných průjezdech zvláštních zkoušek v učilišti v Radotíně, na letišti ve Dlouhé Lhotě, rallyekrosové trati Sedlčany nebo ploché dráhy v Divišově. Na všech místech se budou moci diváci se staršími pány a dámami setkat a pokochat se jejich auty.

Ačkoliv do startu zbývají ještě téměř dva měsíce, už dnes je díky Paterovu týmu vše připravené. Podrobnější informace o startovní listině a časovém harmonogramu budou následovat, vše je také možné sledovat zde


 
 
Fotogalerie:   Rallye Lužické hory a vzpomínky mnoho roků zpět

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose