www.car.cz
 

Neděle v CHILE byla odpočinkovým dnem. Klid před bouří
     12.11.2007 22:22 - tisková zpráva


I.S.D.E. 2007 CHILE La Serena - Komentář Pažouta, neděle den před startem (11.11.2007) 
Neděle  byla odpočinkovým dnem. Klid před bouří. Snídaně v devět hodin, pak volno, volno, volno. Byly jsme ještě něco koupit a potom jsme si připravovali ledvinky, brýle apod. Upravoval jsem si spojku na řetěz, aby šla dobře nasadit, kdyby náhodou něco, připravil jsem si telefon a zítra ráno si ještě v kontejneru vezmu spojkovou páčku a vyrážím. Startuji v 8:02, tzn. 12:02 našeho času.

Hned po startu je cross test na písku. Potom se jede do hor, po kamenech, písku, mezi bodláky a kaktusy. První dva dny budou asi nejtěžší, alespoň podle toho, co říkal Petr Dokoupil, který jel jako Pre-rider za Českou republiku. 3-4 den bude pro nás příjemnější a 5. den je asi směs toho nejlepšího. 6. den se nejede nikam, jen vytlačíme moto z uzavřeného parkoviště rovnou na start závěrečného motokrosu.

Musím pochválit doprovody a mechaniky, kteří už teď ukazují, že všechno bude tak jak má být. Hengis a Pavka Bartůňek jsou na cíli, takže by přezouvání mělo být bez problémů.


Hezký den,
Jakub Horák, Pažout

I.S.D.E. 2007 CHILE La Serena: ON-LINE VÝSLEDKY
V odkazu níže jsou nejen další informace z oficiálních stránek I.S.D.E. v Chile, ale především i ON-LINE výsledky.
Bohužel na prvním testu měl smůlu V.Kuklík.Údajně spálil na konci spojku, musel opravovat a zdržel se přes 44.minut. Jinak dobře zajel první test M.Kadleček (7.) a D.Čadek (13.). J.Zaremba (36.)

Dobře zajeli v úvodním testu i v samostatném hodnocení klubů mladí Slováci J.Dozsa a Z.Novosad. Neztratil se ani L.Klimeš.

Držíme všem našim palce.

Více už se dá průběžně sledovat ZDE V ON-LINE výsledcích

(je třeba dále kliknout nahoře na lištu: RESULTS, aby se zobrazily jednotlivé testy. Doporučujeme shlédnout i sekci VIDEO.)
Jinak Foto z ranního startu a určitě přibude i další je: ZDE 
Několik dalších informací z webu pořadatele: ZDE
 
I.S.D.E. 2007 CHILE La Serena - SOUBOR NĚKOLIKA VIDEO KLIPŮ Z OKOLÍ DĚJIŠTĚ I.S.D.E.
Přinášíme také několik stažených video klipů z jiných webů, aby bylo možné si alespoň trochu udělat obrázek, jak to v okolí La Sereny vypadá, Hlavně písek a prach na trénikové trati. Po skončení klipu je dole v obrázku možno vybrat další.
Info také zde : http://www.kbs.cz

 
 
Fotogalerie:   Motocyklová Šestidenní - Chille 2007, přípravy, oficiální foto české repre

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose