www.car.cz
 

Rallye Show Nemyčeves se pojede poslední únorovou sobotu
     15.2.2011 14:05 - tisková zpráva


Rallye Show Nemyčeves 2011 pozvánka na další závod 26.2.2011

Motorsport Babák a Automotoklub Český Ráj pořádají v sobotu 26. února 2011 od 08.00 hod. další závod Rallye Show Nemyčeves 2011.

Foto z předchozí letošní akce zde

Závod automobilů se bude konat v obci Nemyčeves u Jičína v sídle týmu Motorsport Babák.
Zúčastnit se mohou závodní, sériová vozidla a vozidla bez SPZ, která budou při sněhových podmínkách rozdělena do tříd s jednou poháněnou nápravou bez rozdílu objemu motoru a vozy s oběma poháněnými nápravami bez rozdílu objemu motoru. Při absenci sněhu budou vozidla s jednou poháněnou nápravou rozdělena do tříd do 1400cm objemu motoru, a nad 1400 cm objemu motoru.

Závodit se bude jako při závodech do vrchu na čas a směr jízdy na trati se bude střídat. Podle počtu účastníků se pojede na 4 - 6 jízd po 4 kolech, kdy nejhorší výsledek ze všech jízd se škrtá. Okruhová trať v délce 500 metrů je umístěna mimo pozemní komunikace na bezpečné a uzavřené betonové ploše bez pevných překážek .

Závod se uskuteční za všech klimatických podmínek.

Časový harmonogram
:

08.00 - 09.30 - přihlášení účastníků
09.00 - 09.15 - rozprava s jezdci - instruktáž k závodu
09.15 - 09.45 - trénink ( 2 kola )
10.00 hod. - START závodu
16.30 hod. - vyhlášení vítězů

Startovné pro každého jezdce, který se závazně přihlásí do středy 23.2. do 24.00 hod. na email : AMK-cesky.raj@seznam.cz nebo SMS na tel. č. 608347279 je zvýhodněno a činí 200,-Kč. Při přihlášení na místě v den závodu činí 300,-Kč. V přihláškách musí být uvedeno jméno jezdce, značka a typ vozidla, druh pohonu a objem motoru.
Každý jezdec, či posádka vozu musí být vždy při jízdě připoutána bezpečnostními pásy a na hlavě mít nasazenu bezpečnostní přilbu, což se před startem každé jízdy bude kontrolovat. Při zimních podmínkách jsou zakázány pneumatiky s hroty.

Jste proto všichni srdečně zváni se svými plechovými miláčky na zpestření si zimního víkendu.
Od rána bude připraven stánek s občerstvením a hudební doprovod provázený slovem a vtipem moderátora Petra Pěničky.


Všichni účastníci se akce účastní na vlastní riziko, mají plnou odpovědnost za své jednání, za škody způsobené třetím osobám na zdraví a na majetku, i škodám způsobeným na svém majetku. Způsobené škody je účastník povinen v plné výši poškozenému uhradit. K tomu se zavazuje podpisem přihlášky. Není dovoleno trénovat na silnicích a pozemních komunikacích v obci Nemyčeves. Všichni účastníci i diváci jsou povinni dodržovat pravidla silničního provozu a přizpůsobit svoji jízdu stavu a povaze vozovky a neohrožovat ostatní účastníky provozu. Za nedodržení těchto podmínek bude jezdec či posádka vozidla vyloučena z účasti na Rallye Show.

Pořadatel nezodpovídá za žádné škody způsobené jezdci či posádkami při závodě i při pohybu v obci Nemyčeves

 

Martin Kejzlar  § Bob Hlávka


 
 
Fotogalerie:   RallyShow Kozákov 5.2.2011 Motosport Chuchelna foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose