www.car.cz
 

Halové mistrovství v motocyklovém trialu bude se Superstar II
     4.4.2006 00:35 - tisková zpráva


Halové mistrovství bude se Superstar II

Vlasta Horváth vystoupí v Děčíně při 12. ročníku mezinárodního šampionátu v mototrialu

 

První část dvanáctého ročníku mistrovství České republiky v halovém motocyklovém trialu, který se podle zavedené tradice uskuteční čtvrtý dubnový víkend opět v Děčíně, zpestří dvěma koncerty vítěz druhé řady populární pěvecké soutěže Superstar Vlasta Horváth.

 

Vystoupení v areálu děčínského zimního stadionu se fanoušci zpěváka i mototrialového sportu dočkají v pátek 21. dubna.

 

O dvou půlhodinových koncertech české Superstar 2005 Vlasty Horvátha informoval zástupce pořadatele halového šampionátu, kterým je děčínský Motorsport Klub Trial Sever. „Vystoupení Vlasty Horvátha s jeho skupinou je dojednáno a potvrzeno. Bude se konat v rámci prvního dne dvanáctého ročníku mezinárodního mistrovství České republik,“ řekl Pavel Sinko, jenž bude ředitelem mistrovského klání.

 

 „Pro první páteční část šampionátu se podařilo zajistit doprovodný kulturní program na nejvyšší úrovni, jenž odpovídá vysokému standardu českého mistrovství,“ sdělil dále Sinko a doplnil, že koncert české Superstar 2005 se bude konat v pátek večer před zahájením semifinálových a finálových soubojů trialistů v 17.30 a 19.30 hodin.

 

Vystoupení Vlasty Horvátha je výsledkem snahy pořadatelů děčínského halového šampionátu o celkově výrazné zvýšení úrovně a prestiže mistrovství. „Při účasti české mototrialové elity a největších evropských hvězd má děčínská halová soutěž po sportovní stránce již několik ročníků vysoký standard. Se zajištěným doprovodným programem a s výborným jezdeckým obsazením se bude letos jednat o nejhodnotnější podnik v historii,“ uvedl Pavel Sinko a doplnil, že v rámci programu první části českého mistrovství vystoupí dále také mistři světa a Evropy v tanci robotů skupina Electric Bugy.

 

 „Poprvé se také šampionát uskuteční pod záštitou předsedy české vlády,“ řekl ředitel mistrovské akce s tím, že nejlepším jezdcům v soutěži předá ceny sám předseda vlády Jiří Paroubek, popřípadě ministryně školství Petra Buzková.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Brněnský Drak 2006 od Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose