www.car.cz
 

Úterý – po prologu bez problémů...
     12.2.2008 16:29 - tisková zpráva


Úterý – po prologu bez problémů...

Prolog byl dle očekávání celonárodní událostí na kterou přiletěl samotný princ Saudské Arábie Saud Bin Abdul Mosen Bin Abdul Aziz. Jeho účast znamenala též tisíce diváků podél trati a asi stejný počet vojáků a policistů hlídajících jeho bezpečnost. Po startovním ceremoniálu jsme konecně začali závodit, i když to bylo jen 2,2 km.

Jelo se na rovné planině a trať byla namotána tak, že jsme si vlastními průjezdy zatáček celkem bez problémů prášili do následujících rovinek. :-)

Navíc jsme startovali z 12 pozice a tak již byly v zatáčkách vyjeté koleje, které nás zpomalovali. Nějak jsme to nakonec bez většího zaváhání zvládli a dojeli na celkovém třetím místě. Gadasin, který startoval na Nissanu Navara první zůstal tři vteřiny za námi. Před námi je tedy o osm vteřin Nasser Al-Attiyah na BMW X3, který startoval z druhé pozice a trochu diskutabilně Tonnie Van Deijne na Mitsubishi L200 EVO. Dle časomíry jel ještě o další tři vteřiny rychleji než tovární BMW, ale dle mnohých diváků a novinářů si trať o jednu celou otočku zkrátil. Nicméně uvidíme, jestli jej stihne nějaký postih, neboť dnes se ještě nejelo dle itineráře a v tuto chvíli stále figuruje na vedoucí pozici.

I tak jsme se startovní pozicí do následujícího dne spokojeni a věříme, že se bude rozhodovat teprve na zítřejší, 300 km dlouhé rychlostní zkoušce. Přeji do Čech pěkný večer a držte palce!

Do galerie na www.offroadsport.cz přidávám dalších pár fotografií. Výsledky můžete sledovat on-line výsledky na www.hailbajarally.com/english.

Hezký večer z Hailu přeje

za celý Old Spice OffROADSPORT tým
Míla Janáček
 
 
Fotogalerie:   Tovární Clio R3 pro Josefa Sedláčka, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose