www.car.cz
 

TouaregClub v roce 2008 své členy bavil
     12.11.2008 18:10 - tisková zpráva


TouaregClub v roce 2008
Skvělý servis pro členy a řada nezapomenutelných akcí

Praha, 12. listopadu 2008 – V minulém roce založený TouaregClub, do něhož bylo k letošnímu 20. říjnu přihlášeno spolu s majiteli 188 vozů Touareg, má za sebou za uplynulý rok a půl existence nejen mnoho aktivit, ale také mediální úspěchy. Ohlédnutí za letošním rokem přináší vzpomínky na dvě off-roadová víkendová setkání a na tři nezapomenutelné expedice do Maroka, na Sardinii a do Rumunska.

Proč vůbec TouaregClub vznikl a jakým směrem se ubírá jeho činnost? Na začátku bylo poznání, že i špičkově vyškolení prodejci značky Volkswagen s profesionálním přístupem nemohou přímo na showroomu nebo v jeho okolí zákazníkovi při předání jeho vozu ukázat, co vše jejich nový miláček umí. Ano, vysvětlí novému majiteli všechny důležité funkce, ale zcela logicky chybí to nejdůležitější - názorná ukázka, co tento výjimečný vůz při jízdě v terénu dokáže.

Tuto mezeru se rozhodl vyplnit právě TouaregClub. V případě, že má současný nebo nový zákazník zájem zjistit, co jeho Touareg umí v situacích, na které si troufnou pouze těžké off-roady, může TouaregClub kontaktovat prostřednictvím internetových stránek www.touaregclub.cz, na nichž získá všechny potřebné informace, včetně dalších kontaktů.

„Máme samozřejmě zájem na tom, aby klient svého Touarega znal co nejlépe a dokázal využít všechny jeho funkce. Organizujeme školicí kurzy jak pro malé skupinky, tak i pro jednotlivce. Školení probíhá buď na expedičním speciálu klubu, nebo v případě zájmu na voze zákazníka. Celý vůz si nejdříve „projdeme“, vysvětlíme klientovi jednotlivé funkce a potom jedeme do terénu, kde si vše ověříme v praxi,“ vysvětluje individuální přístup k novým členům klubu Michal Šesták, manažer a duchovní otec TouaregClubu.

„Tím to ale samozřejmě nekončí. Náplní klubu jsou například oblíbená víkendová setkání na tankodromech, motokrosových tratích a podobně. Velmi populární jsou i off-roadové expedice do celého světa,“ pokračuje v popisu aktivit TouaregClubu Michal Šesták.

Další činností klubu je poradenství pro klienty, kteří se rozhodnou využívat svého mohutného miláčka nejen na silnici, ale i v terénu. V TouaregClubu mu doporučí ideální spodní krytí hnacího řetězce, nejvhodnější pneumatiky a ráfky, naviják, zásuvkové systémy apod.

Kromě intenzivní práce se současnými, ale i budoucími klienty značky Volkswagen v České republice, kterým učarovalo unikátní SUV Volkswagen Touareg, navazuje TouaregClub spolupráci se společensky významnými osobnostmi, jako je např. populární česká zpěvačka a herečka Monika Absolonová nebo známá módní návrhářka Beata Rajská. Obě výjimečné ženy jezdí samozřejmě v Touaregu a nemohou si vynachválit skvělou atmosféru, v níž akce TouaregClubu probíhají.

Díky všestranné činnosti TouaregClubu mohou jeho členové vzpomínat na výjimečných pět hlavních akcí, které se konaly v roce 2008:

1. III. Off-roadové víkendové setkání TouaregClubu se konalo 22. března ještě na sněhu a blátu v Písečné Zmoli, kde si klienti vyzkoušeli své drobečky na hranici možností. Celkem dorazilo 22 Touaregů.

2. Off-Road Expedice Maroko 2008 - Touaregem za Tuaregy – této téměř třítýdenní expedice, jež se konala ve dnech 5. - 24. 4., se zúčastnilo osm Touaregů, jejichž posádky zavítaly do země, odkud vzešel název jejich vozu. Tedy do Maroka, nádherné země, v jejíž přírodě se unikátním způsobem snoubí krása s drsností, kde má hlavní slovo poušť, kterou obývají slavní berberští kočovníci - Tuaregové. Akce se zúčastnil i televizní štáb, který přinesl o této expedici dvoudílnou reportáž v televizním pořadu Autosalon.

3. Off-Road Expedice Sardinie 2008 – pohodová rodinná dovolená s off-roady probíhala od 28. června do 13. července. Odpočinek u moře na opuštěných plážích, kam bylo možné se dostat pouze s opravdovým „teréňákem“, obohatily výlety do hor, rezervací a na různá zajímavá místa tohoto atraktivního středomořského ostrova.

4. Off-Road Expedice Transylvania 2008 - Po stopách hraběte Drákuly II. – dnes již tradiční a obzvlášť populární expedice, která každý rok vyráží do nádherných transylvánských Alp,do míst, kde pojem Evropská unie ještě nikomu nic neříká. Do míst, kde se zastavil čas, takže člověk 21. století zde má dojem, že se vrátil o 100 let nazpět. Letos se výprava do Rumunska konala ve dnech 16. až 24. srpna.

5. IV. Off-roadové víkendové setkání TouaregClubu bylo dvoudenní (6. - 7. září) a konalo se tentokrát na velmi náročném a bahnitém tankodromu v Chlaponicích. Klienti se zde museli poprat s brody i bahnem a vyzkoušeli své dovednosti v pořádném trialu, v němž otestovali také boční náklony a křížení náprav svých Touaregů. Lahůdkou pak byla jízda v „ostré“ části tankodromu, který je dodnes používán Armádou České republiky. Zde si klienti se svými luxusními „tanky“ skutečně zařádili.

Letošní rok ještě neskončil a TouaregClub již připravuje akce na příští rok. Jeho členové se mohou opět těšit na krásné a zajímavé expedice, které zamíří na nezapomenutelný Island či opět do Rumunska, a samozřejmě také na velmi atraktivní pravidelná off-roadová víkendová setkání.


PS:  Vše o činnosti TouaregClubu naleznete na internetových stránkách www.touaregclub.cz .

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
Kontakt: Jan Klíma

www.volkswagen.cz 

PR 



 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose