www.car.cz
 

Zapletal s Ouředníčkem konečně až v cíli španělské BAJI 2009, plné hvězd
     28.7.2009 17:20 - tisková zpráva


BAJA SPAIN - den třetí

Hned po ránu Mirek začíná ostře! Dostáváme se do výborného tempa. Vše funguje perfektně až najednou tak na 120 km začíná vynechávat motor.
Snažíme se analyzovat problém, ale zcela náhodně motor vždy na chvilku ztrácí výkon. Že by bylo Španělsko pro nás zakleté a my opět nedokončili? Nálada na palubě je na bodě mrazu.

Přesto dále pokračujeme, posledních 40 km se jen v duchu modlíme, ať motor ještě vydrží a každý kilometr se nám zdá jako věčnost... nakonec problémy jako zázrakem ustanou a my vjíždíme do cíle. Zlepšili jsme se proti předešlému dni o 2 minuty!

Po krátkém servisu, kdy se naši mechanici usilovně snažili příjít problému na kloub, pokračujeme dál. Závada se již ani jednou neprojevila.

Poslední RZ opět ve velmi svižném tempu dokončujeme zcela "na pohodu". Španělsko pokořeno. Po třech ročnících bez dokončení se nám konečně poštěstilo dojet a navíc se slušným výsledkem: 7. místo celkově , 2. místo T1.1 !!

Při takové konkurenci, kdy jsme porazili i dakarskou legendu J.L.Schlessera i nového mistra světa G. Chicherita, připsali 2 body v šampionátu FIA a tak zůstáváme na průběžném druhém místě.


Tomas Ourednicek


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose