www.car.cz
 

Junior OffROAD Camp 2010 pro mladé od 16 do 20 se blíží
     1.6.2010 09:54 - tisková zpráva


V Praze dne 31. 5. 2010

Vážení příznivci motoristického sportu,

Časopis OffROAD 4x4magazín spolu s Promotýmem Praha vyhlásil Junior OffROAD Camp 2010. Jedná se o nový projekt, který má přilákat mladé adepty ve věku přibližně od 16 do 20 let nejen k této soutěži, ale má je také vzdělávat v oblasti bezpečnosti silničního provozu, poskytnutí první pomoci či zdravovědě jako takové a v neposlední řadě je připravit do reálných situací, které mohou na našich silnicích nastat.


Obecně patří mladí řidiči v tomto věku k nejrizikovější skupině, co se týče dopravních nehod na našich silnicích a tak věříme, že pokud jim poskytneme možné „vybití adrenalinu“ v terénu, a praktickými radami mezi jednotlivými disciplínami jim budeme vštěpovat právě základy bezpečnosti silničního provozu, že to je ten správný přístup k věci. Mladí se mohou do letního kempu, který proběhne v areálu Motorlandu Bělá pod Bezdězem, přihlásit jednoduše na stránkách www.offroadstar.com, kde se zaregistrují a hlavně vyplní test. Osloveni budou přímou inzercí a PR články nejen v časopisech OffROAD 4x4magazín a QUAD magazín, ale i prostřednictvím svých škol.

Partnerem projektu je jak Červený kříž (konkrétně sdružení Praha 9), tak právě i SOŠ a SOU Praha Hostivař, která jsou svou výukou zaměřena tím správným směrem - na automobilový průmysl a motorismus. Junioři budou, poté co projdou úvodním testem, vybráni na závěrečný kemp. Zde budou již v areálu Motorlandu probíhat soutěže na čtyřkolkách, v terénních vozech či buggy. Vyzkouší si trialové, či maratónské speciály, a nebude chybět ani dakarský nákladní vůz Tatra, týmu Marka Spáčila.

Mimo tyto disciplíny budou probíhat v podvečerech debaty se závodníky, sportovními lékaři a trenéry či novináři. Vítěz celého více než týdenního kempu dostane možnost se zúčastnit zahraničního vytrvalostního závodu El Chott v Tunisku s Hummer racing teamem. Více informací nejen pro mladé uchazeče najdete na www.offroadstar.com

 

PR 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rallye Trial Bohemia 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose