www.car.cz
 

Junior OffROAD Camp i pro ještě mladší zájemce
     30.6.2010 10:46 - tisková zpráva


Junior OffROAD Camp se otevírá i mladšímzávodníkům v kategorii od 9 do 14 let!

Vážení kolegové, pro velký zájem ze strany mladších juniorů a jejich rodičů jsme se rozhodli i pro vypsání druhé věkové kategorie a to od 9 do 14 let! Tato kategorie, která si žádá rozšíření našeho organizačního týmu o druhého zdravotníka a dva lektory by měla přilákat mladé naděje, které závodí na 4kolce, motorce, buggy a nebo je motorsport jen láká a neměli zatím tu možnost se k němu dostat blíže.

Pro přihlášení do kempu stačí jen na stránce vyplnit údaje a test, který není však rozhodující pro přijetí na tento motoristický "pionýrský tábor". Samozřejmě bude u této kategorie zájemců třeba písemný souhlas rodičů či zákonných zástupců! 

Uzávěrka pro přijetí přihlášky v této věkové kategorii je do 30. 7. 2010. I tito mladí závodníci se zúčastní soutěží o účast na africkém pouštním maratónu El Chott, který se pojede letos na podzim v Tunisku!   Projekt OffROAD Camp je zaměřen na výchovu mládeže v oblasti bezpečnosti silničního provozu, osvěty poskytnutí první pomoci např. při autonehodách, či aktivní výuce jednání v krizové situaci (např. simulací smyku na kluzné fólii apod.).


Více najdete na www.offroadstar.com!

Za organizační výbor
Míla Janáček

 PR

Neprošlo jazykovou korekturo


 
 
Fotogalerie:   Rallye show Hradec 2010 objektivem Jirky Rohleny

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose