www.car.cz
 

Druhý ročník cross country rally vyvrcholí ve Vsetíně
     tisková zpráva


V pátek večer se na stadionu představí posádky letošního , druhého ročníku cross country rally. Podle průběžného pořadí v letošním mistrovském ročníku, je rozhodnuto o prvních třech místech. V jakém dojedou pořadí a kdo se tane mistrem republiky letos se rozhodne právě ve Vsetíně.
 
Může to být Zapletal (vloni 3.) Říš (vloni1,) Burda (vloni5). O čtvrté místo bude bojovat Chytka (vloni2.), Spisar, Sušeň. Přibyl se boje o čtvrtý post nezúčastní, ze soutěže se omluvil . To jsou boje o místa v celkovém pořadí letošního mistrovství. Ve Vsetíně však půjde i o ČS trofej, vloni vyhrál Chytka, letos je už téměř jistý Slovák Sýkora.
 
Rychlostní zkoušky se pojedou od sobotního rána Vsetín - Dušná 7,40 – 8,30. Lidečko - Lačnov  9,30 – 1130 , Val Polanka - Prlov 13,00 – 14,30 . Tyto rychlostní testy absolvují jezdci vždy třikrát po sobě, takže divák uvidí téměř šedesát ostrých průjezdů bezprostředně po sobě.  
 
Rychlostní testy na Bobrkách se pojedou na sklizeném kukuřičném poli za Renaultem  tak, že jezdci absolvují pět kol v jednom směru a po přeskupení pět kol ve směru opačném. Časové rozestupy se z předešlých rychlostních zkoušek , kde jsou 1 minuta zvýší na čtyři minuty, aby na okruhu byly vždy jen dva vozy.
 
Vyhlášení vítězů této soutěže, ale i celého ročníku bude ve 21.hod ve vsetínském Besedním domě.
 
 
Zvláštní ustanovení a další podrobnosti na www.offroad4x4.cz
Mapky RZ s programem jsou na čerpacích stanicích od 25.10.2004
 
Offroad 4x4,Vsetín
 
Tisková zpráva 2- Internext cross country rally 29. – 30. 10. 2004

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose