www.car.cz
 

Horké novinky z z Madridu : Klid před bouří na okruhu Jarama…
     20.7.2006 22:30 - tisková zpráva


Mitsubishi OFFROADSPORT CZ team prošel spolu s dalšími 107 účastníky přejímkami a čeká na dnešní odpolední prolog. Ten se jede po obslužných komunikacích a cestách známého okruhu Circuito del Jarama a měří 4,5 km. 

Zdravíme z Madridu. Dnes je tu asi tak jako v Čechách, tedy teploty okolo 35°C a vymetená obloha. Dnes ještě probíhají administrativní a technické přejímky motorek (České barvy bude hájit Ivo Kaštan, David Šanda a Pavel Kubíček) a čtyřkolek a v 17.45 h se začne závodit. Prolog je jako vždy spíše „exhibicí“ pro sponzory a diváky, ale i důležitým startem do závodu, neboť se podle něj bude zítra startovat do 1. etapy.

Ta přesune peloton více jak sto vozů a téměř dvouset motorek a čtyřkolek k Zaragoze, kde se bude odvíjet podstatná část této náročné baje. Ve startovní listině nechybí domácí Carlos Sousa, který pojede s továrním VW Race Touaregem či Marc Blazquez s Nissanem Navara.

Ten vyhrál letošní Italian Baju a je loňským Evropským šampiónem. Zajímavostí je účast Marca Comy, který poté co letos vyhrál Rallye Dakar v kategorii motorek, usedne za volant vozu Mitsubishi Pajero Di-D ve třídě T1.2. V této kategorii sledujte i oba české vozy Mitsubishi Pajero Di-D se startovními čísly 217 (Zapletal – Janáček) a 233 (Pořízek – Korejz).

Více info o tomto podniku najdete na www.bajaspain.com a o našem týmu na www.offroadsport.cz.

Dotazy a vzkazy pro tým můžete psát na mila@offroadsport.cz. Prozatím přeji pěkný den a večer se pokusím dodat první dojmy z prologu spolu s výsledky.

 

Madrid: Míla Janáček


 
 
Fotogalerie:   Náročná Eurocarpatica Baja 2006 a naši

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose