www.car.cz
 

Řádná terénní prověrka ve Francii! - 24 heures 4x4 de France !
     15.9.2006 20:21 - tisková zpráva


Francie má také svůj náročný 24 hodinový maratón, který se zde jezdí pod názvem 24 heures 4x4 de France! Mitsubishi OFFROADSPORT CZ team včera odjel na další náročný test svého vozu Mitsubishi Pajero Di-D.

 

Po loňské úspěšné premiéře na rychlé a náročné trati u městečka Chevannes pod Paříží, kdy oba vozy Suzuki Jimny dojeli mezi 108 vozy do cíle, se letos pokusí naše trojice minimálně o zopokování svého nejlepšího umístění, tedy probojovat se mezi prvních pět.

 

Zatímco Mirek Zapletal s Dušanem Randýskem se po kolizi se svodidly potýkali s dalšími technickými problémy a nakonec obsadili 17.místo v absolutním pořadí, Míla Janáček se Zdeňkem Pořízkem zajeli bezchybnou jízdu a skončili na 5.místě v absolutní klasifikaci a vyhráli s osmdesátikoňovou třináctistovkou ve voze Suzuki Jimny třídu terénních vozů do tří litrů. Loni se před startem spustil prudký déšť, ale co bude letos, to je ve hvězdách.

 

Víme jen to, že tým bude na tomto náročném závodě zkoušet letos nový vůz a v něm zcela přepracovanou převodovku. V kokpitu Pajera se postupně v roli jezdců představí Mirek Zapletal, Zdeněk Pořízek a Míla Janáček. Zde i v Portugalsku se jezdí bez spolujezdců a tak je vše po dobu tří hodin než se vystřídá pouze na řidiči.

 

Věřme tedy, že technika vydrží a pověstný „lidský faktor“ nezklame! Po víkendu vás budeme neprodleně informovat o tom jak to dopadlo.

 

Podrobnější zprávy a on-line výsledky můžete sledovat na www.24heures4x4.fr. Naše posádka bude mít po loňském úspěchu startovní číslo 5. Nicméně postavení na startu určí až tréninkové časy ze sobotního dopoledne.

 

Praha:               Honza Percl

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Havárie Thomase Edera na Vyskově od Aloise Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose