www.car.cz
 

DAKAR 2008 je mrtev, ale český OffROADSPORT Dakar tým žije!
     10.1.2008 10:53 - tisková zpráva


DAKAR 2008 je mrtev, ale Old Spice a OffROADSPORT Dakar tým žije!

 

 

Náš tým se dnes vrátil zpět z Lisabonu a pomalu, ale neradi se smiřujeme s tvrdou realitou, která je před námi. Příjde nám zbytečné nyní svolávat tiskovou konferenci, kde bychom si tak maximálně řekli z očí do očí jak nás vzniklá situace mrzí, že měsíce příprav byly k ničemu, ale to by asi bylo vše co bychom si k této smutné události asi tak mohli sdělit.

 

Naštěstí ty tvrdé přípravy úplně k ničemu nebyly. Náš tým se nesoustředí pouze na jeden závod v roce, ale má před sebou nabitou sezónu! Nyní již hledíme vpřed a víme, že v polovině února se zúčastníme Hail Baja v Saudské Arábii, kde se jede první závod Internatial Bajas Cupu, který bude v letošní sezóně obsahovat celkem 6 závodů a chystá se na něj kvalitní řada soupeřů nejen z Evropy.

 

Naše posádka Zapletal – Janáček bude na Mitsubishi L200 EVO obhajovat celkové třetí místo a další dvě posádky týmu Procházka – Nemajer a Pořízek – Ulehla se určitě budou s Mitsubishi Pajero Di-D též prát o příčky nejvyšší, minimálně v kategorii T1 diesel. Navíc v tuto chvíli ve světle zrušeného Dakaru tým zvažuje účast na rallye TransOrientale 2008, náročném dálkovém závodě, který se startuje 12. června z Ruského  Sankt Peterburgu a končí 28. června v Pekingu právě na zahájení Olympiády.

 

Zaslechli jsme, že se na jeho účast chystaní všechny tovární týmy a tak bude jistě plnohodnotnou náhradou za zmíněný Dakar. I René Metge, který již pořádal podobný podnik v roce 1992 (Paříž – Moskva – Peking), jako hlavní organizátor je zárukou kvality.

 

Dejte nám tedy v této chvíli pár dní na rozkoukání se a věřím, že se brzy osobně uvidíme při naší tiskové konferenci, kterou spojíme i s představením našich posádek a současné techniky. Zájemcům dáme možnost svezení na sedačce navigátora závodních speciálů Mitsubishi L200 EVO, Pajero Di-D či našeho nového závodního MANu TGA 18.480 4x4.  Buďte tedy ve střehu a koncem ledna se na vás budeme těšit!

 

za celý Old Spice Dakar team a OffROADSPORT CZ

 

přeje pěkný den

 

Míla Janáček


 
 
Fotogalerie:   Janner Rallye 2008 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose