www.car.cz
 

Aleš Loprais na pozvání svého navigátora Vojty Štajfa na pražském rallysprintu
     21.12.2008 20:49 - tisková zpráva


Aleš Loprais na pražském rallysprintu

Že by se chystal Alešův přestup od Tatry k Subaru? Ba ne, to jen Aleš přijal pozvánku Vojty Štajfa a navštívil Subaru Rally Team při pražském rallysprintu.

Není divu, Vojta je úspěšným závodníkem v rally. Sám obsadil se svým Subaru druhé místo v úvodní rychlostní zkoušce, ale na soutěž vypravil hned trojici vozů Subaru Impreza. S podporou zastoupení Subaru připravil i zajímavé zázemí pro týmové hosty.

„Jel jsem z Frenštátu do Prahy brzy zrána, abych stihl polední strahovskou zkoušku, ale bohužel jsem se jí nedočkal,“ vzpomíná Aleš na první prosincovou sobotu. Hned ráno totiž celý závod skončil tragickou havárií Poláka Kuzaje, jehož vůz při havárii zabil dva diváky přihlížející v zakázaných zónách.

„Je to velmi smutné pro všechny okolo. Nebezpečí podobných střetů bohužel může číhat vždy, kdykoliv se závodí v přirozeném prostředí, stranou umělých autodromů,“ dodal Aleš.

Zatímco Vojtův tým byl v plné permanenci a vozy budily ve strahovské servisní zóně pozornost, Alešova Tatra byla už na cestě za Atlantik, kam ostatně už v pořádku dorazila.

Jiří Vintr



 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Praha 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose