www.car.cz
 

Mira Martinec v Tatře s Azevedem dojel až na cílovou rampu Dakaru 2009
     19.1.2009 11:12 - tisková zpráva


Míra Martinec z Buenos Aires

Vážení příznivci Dakaru a našeho týmu,

tak a je to za námi. Nedaleko od našeho hotelu – v centru Rural už od rána probíhá slavnostní ceremoniál předávání cen a tak než na nás přijde řada, zaskočil jsem sem do hotelu poslat Vám ještě slíbené fotky a napsat krátkou zprávu.

Chci Vám všem – fanouškům, přátelům i našim rodinám jménem celého týmu moc poděkovat za podporu, kterou jste nám dali. Moc si ji vážíme a myslím, že bez ní bychom tu nemohli být a fungovat. Děkujeme taky Zuzce Nohavicové, Zdeňku Vodovi a Tomovi Kubinovi za obětavou práci při umisťování našich zpráv a fotek na web bez ohledu na denní nebo noční dobu.

Velký dík patří i za všechny gratulace k umístění naší posádky a já bych je s dovolení „rozprostřel“ opět na celý tým. Bez spolupráce obou závodních tater a bez zázemí doprovodného vozu by se nám takový výsledek taky nepovedl. Dakar je týmová záležitost, takže bez ohledu na smůlu, která potkala Toma, náš tým si odváží šesté místo. Myslím, že vzhledem k tomu, že jsme skončili hned za týmy s daleko větším zázemím, můžeme to považovat za úspěch.

Teď nás čeká ceremoniál na pódiu a pak převoz aut do přístavu. Ještě jednou vám moc děkujeme za podporu během celého letošního Dakaru a už se těšíme na setkání s mnohými z Vás.

Za celý tým zdraví Míra Martinec
www.lrt.cz


 
 
Fotogalerie:   Luxus Car Wien 2009 pohledem Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose