www.car.cz
 

KM Racing team se rozloučil v Sedlčanech a je připraven na další Dakar !
     25.11.2009 22:52 - tisková zpráva


Sedlčanská kotlina - 19.11.2009, Martin Pabiška
KM Racing team je připraven!

Video z testů zde

Dnešního dne se česká národní reprezentace KM Racing, prezentovala v tradičním prostředí Sedlčanské kotliny a to před domácími klíčovými médii. Hlavním výstupem z této akce je fakt, že KM Racing je připraven na Dakar 2010 - Argentina - Chile.

Velmi pěkné a slunečné počasí umožnilo zástupcům ČT4 Sport, TV Prima, TV Barrandov, MF Dnes, E15, Auto Tip, Playboy, Rádio Impuls, pořídit exkluzivní záběry, rozhovory a snímky. KM Racing propaguje setkání s médii přímo v terénu, kde tradičně reálně prokazujeme, že tým a hlavně technika,Replica Watches je funkční a plně připravená.

Martin Macík představil svůj modifikovaný LIAZ 111.154, podařilo se nám významně snížit váhu kol, po Silk Way Rallye se celkové opravy dočkala převodovka a sestup a výrazně se nám podařilo zefektivnit dofukování kol a to zejména směrem k jeho spolehlivosti.

Josef Macháček a Martin Plechatý se představili na čtyřkolkách YAMAHA Raptor, které prošli významnou úpravou v dílně pana Macháčka. Implementovala se řada technických zlepšení, které odhalila letošní nabitá a mimořádně úspěšná sezóna. Pepa Macháček bude letos mít v závodě celkem 3 čtyřkolky z jeho dílny. Výše zmiňovanou dvojici doplní čtyřkolka pro polského jezdce Rafaela Sonika, který skončil na letošním Dakaru 2009 na třetím místě.

David Pabiška se společně s Dušanem Randýskem ukázali na motocyklech YAMAHA WR 450F. Vzhledem k tomu, že přichází významná změna v technických pravidlech pro Dakar, a to v restrikci z pohledu maximálního povoleného objemu motocyklů, rozhodli jsme se vyměnit KTM 690 za YAMAHA 450, abychom začali sbírat zkušenosti co nejdříve to bude možné a k tomu je ročník 2010 mimořádně vhodnou příležitostí. Sériové motocykly Yamaha byly upraveny speciálním kitem pro dálkové maratónské soutěže, 34litrů nádrž na palivo, navigační a zabezpečovací technika, atp.

Ivan Jakeš, slovenská akvizice v našem týmu, pojede vzhledem k napjatému rozpočtu na KTM 690 Rallye Replica a bude chtít využít bohaté zkušenosti z letošního ročníku tak,aby atakoval první 15. Tomu také odpovídala jeho technická příprava a přítomnost vlastního mechanika, zkušeného Jana Zaremby.

S těžkou asistencí LIAZ jsou připraveni jistit tým mechanici J.Čáp, P.Mandovec, P.Čedík s asistencí TOYOTA Hilux M.Pabiška, J.Zaremba a D.Srba. Muziku celého týmu bude tvrdit novinářská TOYOTA Hilux s fotografem P.Luskem za volantem, novinářem E15 M.Novotným, kameramanem ČT4 Sport Palem Křížkem a rozhlasákem Vlastou Korcem.
Tým odjíždí na technické přejímky do francouzského Le Havre ve středu 25.11.2009 tak, aby mohl uložit 26.11. techniku na trajekt, směr Buenos Aires.



http://www.kmracing.cz  
www.martinmacik.cz  
www.davidpabiska.cz


 
 
Fotogalerie:   Robby Gordon (Hummer) chystá na Dakar 2010 nový truck, foto týmu

 
zvětšit

 
 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose