www.car.cz
 

12. ročník 24 hod. vytrvalostního maratonu ve Fronteiře i se Zapletalem a s Pořízkem
     28.11.2009 20:53 - tisková zpráva


Dobré ráno z portugalské Fronteiry.
Dnešním dnem zde začíná dvanáctý ročník 24 hodinového vytrvalostního maratonu.

Tým OffroadSport.cz již po cestě sem předal ve francouzském přístavu Le Havre závodní speciál Mitsubishi L200 spolu s asistenčním kamionem Volvo FM 13 – 480 k přepravě do Buenos Aires a zbývající čas před rally Dakar 2010 využívá k tomu, aby otestoval nový závodní speciál Hummer H3 Evo.

Na startovní listině se objevilo přes 70 vozů. Po administrativních a technických přejímkách měli piloti možnost si krásný 18 km dlouhý okruh vyzkoušet a obhájit si tak na sobotní 13 hodinu startovní pořadí.

Naši jezdci, čtyřnásobný mistr ČR v Cross Country Rally Mirek Zapletal, týmový kolega Zdeněk Pořízek a šéf-mechanik Petr Zábranský vybojovali již po devíti kolech krásné 3. místo a včerejší večer tak zakončili s velkým úsměvem na tváři.

24 hodin je však velmi dlouhá doba, tak nám prosím držte palce, budeme to potřebovat.

O tom, jak se našemu vozu a pilotům daří, vás budeme průběžně informovat prostřednictvím sekce VZKAZY na našich webových stránkách www.offroadsport.cz  

První záběry z páteční klasifikace můžete shlédnout již nyní zde

Za celý tým OffroadSport.cz do ČR zdraví Katka

 

www.offroadsport.cz  


 
 
Fotogalerie:   Rallye Legendy 2009 San Marino - karamboly v potoce mobilem Pavla Jelínka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose