www.car.cz
 

KM Racing prošel bez potíží přejímkami na Dakar 2010
     31.12.2009 13:05 - tisková zpráva


Buenos Aires

Po zcela nezáživném cestování letadlem napříč kontinenty, začalo organizované hemžení našeho nemalého týmu až po včerejším příletu do dějiště dakarského šílenství, tedy do Buenos Aires.

Vyzvednutí techniky ve 100km vzdáleném přístavu Delta Dock se k očekávání uskutečnil bez sebemenších problémů. Počasí je ovšem na tuto dobu obzvlášť nestálé a i místní nepamatují takové přívaly deště právě v tomto letním období. Nejsou zde výjimkou záplavy a s nimi spojená trápení místních obyvatel, což potvrdí každý, kdo s tímto živlem přišel v kontakt.

Přejezd zpět do asistenčního parkoviště, který je umístěn jako minulý ročník v areálu místní Univerzity, se nevyvíjel příliš ohleduplně právě k našemu početnému motorkářskému týmu. 30km před cílem přejezdu z přístavu Delta Dock, nás přepadla průtrž mračen a kluci na "létajících strojích" byli na kůži promočeni, neboť kompletní závodnické oblečení bylo stále uzamčeno v asistenční "Liazce". Po příjezdu do asistenčního parku ovšem vše vynahradilo sluníčko, které až do západu vysušilo vše, co silný déšť stačil promáčet.

Perfektně připravená technika ještě před samotným odjezdem nám nezabrala příliš času s oživováním a tak jsme provedli běžnou údržbu a kontrolu všeho potřebného, i tak toho je dosti, tak, abychom bez problémů absolvovali administrativní a technické přejímky.

Ty proběhly dnes, 30. 12. 2009 od 10,00hod. Celkem nezáživné papírování a pobíhání od stolku ke stolku, nás přivedlo k samotné technické prověrce. Ta proběhla bez zaváhání a kompletní závodní technika je již v tuto chvíli uzamčena v Parc Ferme (uzavřeném parkovišti).

Opět nás mile překvapilo místní "zapálené" obyvatelstvo, které nám dává svoji přízeň na každém kroku, a věřte, že Česká Republika jim není neznámou zemí.
Program je na následující den, Silvestr 31.12. - volno a na Nový rok se začnou již naplno roztáčet kola gigantu jménem Dakar.


Všichni jsme v pořádku a myslíme na Vás!

30. 12. 2009 (Martin Pabiška)

KM Racing


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010: KM Racing na přejímkách a v úvodu, foto týmu P. Lusk atd

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose