www.car.cz
 

Dakar 2010: Mirek Zapletal před očekávaným startem
     1.1.2010 13:23 - tisková zpráva


DAKAR 2010 - den před startem


29.12. dopoledne přistálo letadlo s týmem OffroadSport cz v argentinské metropoli Buenos Aires. Odpoledne šel celý tým vyzvednout techniku z přístavu Delta Dock.


Dlouhá cesta po moři až z francouzského přístavu Le Havre a mořský vzduch vozům moc nesvědčí, a tak bylo Mitsubishi L200 speciálně upraveno proti vlhkosti a přepravováno v námořním kontejneru. Po delším startování motor naskočil a pak už zbývalo pouze dotankovat a přejet do servisní zóny.

Mechanici týmu OffroadSport cz provedli poslední úpravy a vůz zkontrolovali na dnešní přejímky. Vzhledem k tomu, že Miroslav Zapletal s Tomášem Ouředníčkem startují mezi první desítkou, mají přejímky mezi posledními a to ve 14 hodin ( v 18 hodin českého času).V Buenos Aires panuje skvělá přátelská atmosféra, týmem koluje velmi dobrá nálada.

Potkávají „staré“ známé, zdraví se a přejí si navzájem hodně štěstí. „Stephane Peterhanzel se za námi zastavil, aby se zeptal na náš vůz Mitsubishi L200, zhodnotili jsme spolu nový motor a říkal, že nám drží palce.“ dodává k příjemnému setkání navigátor Tomáš Ouředníček.

Jelikož startuje rallye Dakar 2010 již zítřejší den, oslavil „Silvestr“ Miroslav Zapletal se svým týmem o den dříve. Okusili také první argentinský steak a výborné víno. Dnešní večer budou věnovat odpočinku a přípravou na start.

 

PR

www.offroadsport.cz


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010: Zapletal s Ouředníčkem na TK před odletem, foto Jiří Maršíček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose