www.car.cz
 

CDT završil fázi příprav a odletěl na Dakar 2011 !!
     26.12.2010 17:24 - tisková zpráva


Czech Dakar Team odletěl vstříc Rallye Dakar

Dlouhé měsíce příprav obou zelených speciálů Tatra Czech Dakar Teamu i jejich posádek brzy vyvrcholí účastí na slavné Rallye Dakar, která 1.1.2011 odstartuje v jihoamerickém Buenos Aires. Den po Štědrém dni, tedy v sobotu 25.12.2010, odletěl kompletní Czech Dakar Team vstříc této výzvě. Po mezipřistání ve španělském Madridu čeká na posádky pod taktovkou Marka Spáčila a Martina Kolomého, mechaniky i osádku novinářského auta dlouhý přelet do hlavního města Argentiny.

"Abychom se dostali až sem, tak jsme museli ujít dlouhou cestu," shrnul své pocity Marek Spáčil. "Přípravy na nadcházející závod odstartovaly již minulý rok v Argentině. Chtěl bych poděkovat všem, kteří nám pomohli k tomu, abychom se po roce opět postavili na start Rallye Dakar. Pro slušný výsledek uděláme samozřejmě maximum."

"Už se nemohu dočkat, až se postavíme na start první etapy," nechal se slyšet úsměvy hýřící Martin Kolomý, který by v odletové hale zastínil snad i Mike Tysona a Chucka Norrise. "Za poslední rok se toho událo opravdu hodně a pro přípravu jsme udělali maximum. Všechny ty rozhovory před Dakarem jsou samozřejmě důležité, ale teprve první kilometry a etapy začnou napovídat, jak se bude závod vyvíjet. Je to ale Dakar, takže si člověk nemůže být do posledního okamžiku ničím jistý."

"Konečně je to tady," dodává kopilot Tatry #509 Marka Spáčila David Vršecký. "Už aby se závodilo, protože při vědomí toho, co nás čeká, si stejně vánoční pohodu nedokážu pořádně užít."

"Chtěl bych poděkovat všem zástupcům médií za spolupráci v průběhu roku," uzavírá media manager Ladislav Lála. "V průběhu rallye budeme poskytovat mediální servis v maximální možné šíři, po jejím skončení se plánuji vydání již třetí a pravděpodobně poslední knihy. Dakar je téměř tady a díky nám si na něj snad alespoň sáhnete."

Pokud byste se chtěli kohokoliv z posádky na cokoliv zeptat, tak prosím pošlete e-mail na adresu media@czechdakar.cz  .


Ladislav Lála
Czech Dakar Team

Oficiální webové stránky týmu: http://www.czechdakar.cz /
Fotogalerie: http://www.czechdakar.cz/fotogalerie/dakar-2011/odlet-dakar-2011  
Zdroj bleskových zpráv - www.twitter.com/czechdakar
Facebook skupina: http://www.facebook.com/group.php?gid=147641458166  


 
 
Fotogalerie:   Tiskovka Czech Dakar Teamu objektivem Karla Kolečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose